Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Zprávy, Tiskové zprávy

ElektroFest Olomouc nově!

  • 9.02.2005
ElektroFest Olomouc nově!
Tradiční olomoucký regionální veletrh se ve svém 22. pořadí stěhuje do nových prostor. Nové obchodní centrum v blízkosti vlakového nádraží přivítají vystavovatelé i návštěvníci....

Jiří Konečný technologický podnikatel roku 2004

  • 16.12.2004
Jiří Konečný technologický podnikatel roku 2004
V našem oboru zřejmě málokdo nezná prudce expandující ELKO EP. Z malých prostor v Roštění se společnost přesunula do Holešova již na druhé místo. Tato úspěšná výroba je doslova neposedná! Kam míří Jiří Konečný se svým týmem?

Odborné semináře OEZ

  • 1.12.2004
Odborné semináře OEZ
Odborné semináře OEZ jsou již tradiční formou, kterou naše společnost sděluje nové poznatky týkající se jištění nízkého napětí tisícům projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších elektrotechniků.

Do Babylonu nejen za zábavou!

  • 28.11.2004
Do Babylonu nejen za zábavou!
Lidé, pohybující se oboru elektro ze širokého okolí Liberecka nepůjdou do Centra Babylon výjimečně za zábavou, ale za kontakty a informacemi! Ve dnech 1.-2. prosince se zde v Exposále uskuteční již třetí ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky LIBERECKÝ ELEKTROFEST.

Kolínský KOPOS investuje do nových výrobních prostor

  • 27.10.2004
Kolínský KOPOS investuje do nových výrobních prostor
Jeden z největších tuzemských výrobců elektroinstalačního materiálu, společnost Kopos Kolín, zahajuje v těchto dnech výraznou investici do modernizace závodu a výrobních technologií.

Kopos se představil na veletrhu MSV 2004

  • 6.10.2004
Kopos se představil na veletrhu MSV 2004
Na brněnském výstavišti se ve dnech 20. až 24. září konal již 46. mezinárodní strojírenský veletrh (MSV). Kolínský Kopos v letošním roce opět představil řadu nových výrobků a na MSV se zaměřil zejména na partnery z oboru automatizace, které využívají elektroinstalační materiály pro své aplikace.

Novinky na 45. MSV v Brně

  • 7.08.2003
Novinky na 45. MSV v Brně
Brněnský Mezinárodní strojírenský veletrh začíná už za necelé dva měsíce. Pro uvádění novinek na trh je specializovaný veletrh ideální příležitostí, proto někteří z vystavovatelů předem informují o tom, co zajímavého na jejich stáncích návštěvníky čeká. Výběr z avizovaných novinek jsme pro Vás připravili již dnes.

VIET 2003

  • 7.02.2003
VIET 2003
Mezinárodní odborný veletrh elektrotechniky, elektroniky, osvětlení, automatizace a přívodní techniky, od 30. září do 3. října 2003 na vídeňském výstavišti.

Dvacátá jubilejní ELEKTRA OLOMOUC

  • 4.02.2003
Dvacátá jubilejní ELEKTRA OLOMOUC
Ve dnech 11.-13. února 2003 se uskuteční na olomouckém Výstavišti Flora první díl série letošních veletrhů elektrotechniky, elektroniky a energetiky pod značkou Omnis – ELEKTRA OLOMOUC.

SCHRACK: Oznámení

  • 1.02.2003
SCHRACK: Oznámení
Rádi bychom Vás informovali o změně, ke které dochází v segmentu trhu s elektrotechnickými komponenty a IT. Týmy firem Schrack Energietechnik, spol. s r.o a....

KOPOS bilancuje rok 2002.

  • 13.12.2002
KOPOS bilancuje rok 2002.
Víte jaká je situace po letošních katastrofách v Koposu Kolín? Jakých hospodářských výsledků dosáhl český výrobce elektroinstalačních materiálů. Na závěrečném plese oslovil všechny zúčastněné  předseda představenstva a.s. Ing.Josef Vavrouch. Pokud chcete vědět něco málo o tom, co se chystá na příští rok, tak pozorně čtěte!

Paříž pomůže France Télécom injekcí devíti miliard eur

  • 5.12.2002
Paříž pomůže France Télécom injekcí devíti miliard eur
Francouzská vláda přispěje k záchraně dominantního telefonního operátora France Télécom okamžitou kapitálovou injekcí devíti miliard eur. Paříž je navíc k nelibosti...

TY-NET: Pomoc při povodních ...

  • 15.09.2002
TY-NET: Pomoc při povodních ...
Jak pomáhalo české zastoupení Ackermann v České republice? Prakticky! Tedy bez okolků šlo k věci.

Vyhrocená situace sjednocování cechů ČR

  • 27.08.2002
Vyhrocená situace sjednocování cechů ČR
Situace ve sjednocování našich celků se po materiálech, které jste společně s pozvánkou na 21. 8. dostali značně vyhrotila. Jednání 21. 8. se bohužel, z důvodů povodní nekonalo.

BVV: JME na MSV chodíme obchodovat

  • 26.06.2002
BVV: JME na MSV chodíme obchodovat
Jednou z nejvýznamnějších součástí letošního 44. mezinárodního strojírenského veletrhu opět bude oborový celek Energetika a silnoproudá elektrotechnika. Na téma veletržní prezentace hovoříme s Ing. Zdeňkem Bauerem, členem představenstva a ředitelem divize Prodej a marketing Jihomoravské energetiky, a. s.
FIREMNÍ TIPY
Mobilní aplikace WAGO pomáhá technikům, kteří chtějí svou práci provádět elegantněji bez velkého množství papírových katalogů. Jednoduchým rozhraním a možností vyhledávání produktů pomocí fotografování, skenování či zadání klíčových slov, se dostáváme k důležitým informacím rychleji. Krátký pohled na tuto softwarovou pomůcku sledujte zde ...
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933