Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

TY-NET: Pomoc při povodních ...


Document Actions
Článek
Jak pomáhalo české zastoupení Ackermann v České republice? Prakticky! Tedy bez okolků šlo k věci.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 15.09.2002
reklama

12.08.2002
Společnost Ty-net nabízí vlastní nákladní automobil s vlekem a posádkou pro odvoz materiální pomoci na území postižená povodněmi. Souprava s nosností až 3t (dle typu přívěsu) je připravena vyjet do hodiny od obdržení požadavku.

Ústav sociální péče Terezín

15-08-2002
Nabídku využívá občanskému sdružení Armáda spásy Brno, která jako jedna z prvních humanitárních organizací v Brně otevírá sběrné místo a organizuje praktickou pomoc v postižených oblastech.

Terezín  Terezín

První transport je určen pro jihočeské město Blatná a okolní obce, které byly zasaženy vodou ze tří protržených rybníků. O čtyři dny později vyjíždíme znovu, tentokrát s materiálem do pražského ústředí Armády spásy ve Zličíně.

27.08.2002
Nabídku naší dopravy využívá i Úrazová nemocnice v Brně, která se spojila s Ústavem sociální péče v Terezíně a na základě jeho požadavků z vlastních zdrojů a darů zaměstnanců shromáždila zdravotní potřeby a materiální pomoc, kterou náš automobil nakládá ve Vyškově a v Brně a odváží do povodní těžce poškozeného Terezína.

  Terezín  Terezín

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Ty-net spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933