Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Projektanti budou muset zahrnout nové požadavky na požární zabezpečení již ve fázi návrhu. Budou potřeba detailnější plány a dokumentace, aby bylo zajištěno splnění všech požárních norem. Montážní práce budou časově náročnější a nákladnější. Budou ...
  • Poškozený pracoval na stavbě, když ztratil rovnováhu a spadl do nechráněné šachty, což mu způsobilo vážné zranění. Všichni si uvědomili, že i pád z menší výšky může mít katastrofální následky, a začali dávat větší pozor. Určitě by díky lepšímu ...

DEXON #3: Bezdrátové mikrofony Dexon se naladí automaticky i omezí zpětnou vazbu


Document Actions
Článek
Ladění bezdrátových mikrofonů Dexon je snadné. Mají dobrou vychytávku - mikrofon a přijímač komunikují obousměrně, takže se naladí zcela automaticky. A to není všechno. Umí omezit zpětnou vazbu.
Kamil Toman, ze dne: 25.03.2016


Systém využívá rádiového přenosu v moderním pásmu UHF, které poskytuje daleko lepší příjmové podmínky, než zastaralé pásmo VHF. Ke kvalitnímu přenosu se využívá diverzitního (dvoutunerového) přijímače, modulace FM (F3E) a kompanderu. Elektronika přijímače je plně symetrická a zahrnuje navíc nesymetrický i symetrický výstup, a šumovou bránu.


Novinkou je zpětný IR přenos od přijímače, kdy jednoduše provedete automatické nalazení vysílačů a jejich spárování s přijímačem. Dále můžeme nastavovat příjmové podmínky, šumovou bránu a velikost vyzářeného výkonu. Mikrofon lze digitálně přeladit – k dispozici je 100 frekvencí.

Více zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933