Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Ozvučte pergolu, terasu nebo balkón, chytrými zesilovači DEXON to jde snadno


Document Actions
Ozvučte pergolu, terasu nebo balkón, chytrými zesilovači DEXON to jde snadno
Tento výrobce trvalého ozvučení, nabízí chytrá a odolná řešení pro novostavby, rekonstruované byty a terasy. S ozvučovacími systémy se získá nejen kvalitní zvuk, ale také snadná ovladatelnost a esteticky příjemné provedení. Dexon RP 110 aktivní podhledové reproduktory s integrovaným zesilovačem Bluetooth nebo WiFi jsou ideální pro prostory s podhledem střechy. Pro ty, kteří nemají podhled k dispozici, Dexon SP 622 klimaticky odolné nástěnné reprosoustavy nabízejí vysoký stupeň krytí IP 66 pro venkovní prostředí. S jednoduchou instalací a možností streamování hudby z různých zařízení se Dexon ozvučovací technologie stává dokonalým společníkem.
Komerční sdělení, ze dne: 21.07.2023


Nastěhujete se do novostavby, zrekonstruujete byt a brzy se začnete poohlížet, jak si odpočinek zpříjemnit. Český výrobce Dexon se zaměřuje na trvalé ozvučení, které se jednou nainstaluje, zimu, vlhko i vysokou teplotu vydrží celý rok a je možné jej použit kdykoli. Nejde o žádná „chrchlátka“ na baterku, ale chytré ozvučení s kvalitním zvukem. Zabudované napevno, skrytě, nenarušující vzhled exteriéru. A obsluhovat se bude snadno, zvládne to i laik.



Máme-li k dispozici podhled střechy domu, zvolíme aktivní podhledové repro Dexon RP 110. Mají na sobě osazen zesilovač s Bluetooth (Dexon JPM 2021) nebo WiFi (Dexon JPM 2022WI) příjmem. Reproduktory propojíme pouze k napájení. Zesilovač je přímo u reproduktorů, např. v podhledu. Nic víc není potřeba.

Není-li k dispozici podhled, nezbývá, než instalovat nástěnné ozvučení pomocí klimaticky odolných reprosoustav Dexon SP 622. Oproti jiným modelům, mají vysoký stupeň krytí IP 66, takže je možné ji instalovat do venkovních prostředí, kde se předpokládá déšť. Jejich instalaci provedeme pomocí kloubového držáku, díky kterému reprosoustavu nasměrujeme. SP 622 má univerzální zvukový charakter s velmi příjemným podáním hudby (dostatek basů) a s výbornou srozumitelností řeči, a tak se hodí nejenom pro hudbu, ale i pro poslech audio knihy, nebo dokumentů. Reprosoustavy napojíme na některý z chytrých zesilovačů Dexon JPM xxx2.


Pro větší náhled kliknout!


Po spárování reproduktorů můžeme začít streamovat hudbu z aplikace ve smartphonu, tabletu, televizi, notebooku nebo stolním počítači. Hudbu „čerpáme“ z internetu nebo ze svého domácího či cloudového úložiště. Díky Bluetooth, nebo WiFi, dostáváme mnohem vyšší komfort, než kdybychom reproduktory napojovali na hifi ozvučení v obývacím pokoji.

Jak takové ozvučení terasy provést, zjistěte na této speciální stránce.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933