Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Přes čtvrt století se účastníme nejen AMPERu ale i dalších veletrhů. Jak hodnotit každý ročník když je každý úplně jiný?Rychlé, obecné hodnocení je příliš subjektivní a vypovídá pouze o jednom z mnoha další pohledů. Neustálé hodnocení veletrhů, často ...
  • Katalog slouží jako zdroj informací pro elektrotechniky, kteří provádějí aktualizace a náhrady starších jističů pro své klienty. Poskytuje vysvětlení, jaké jsou dostupné náhrady a jaké specifické kroky a montážní sady jsou potřebné pro správnou ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Zprávy, Tiskové zprávy

ElektroFest Olomouc nově!

  • 9.02.2005
ElektroFest Olomouc nově!
Tradiční olomoucký regionální veletrh se ve svém 22. pořadí stěhuje do nových prostor. Nové obchodní centrum v blízkosti vlakového nádraží přivítají vystavovatelé i návštěvníci....

Jiří Konečný technologický podnikatel roku 2004

  • 16.12.2004
Jiří Konečný technologický podnikatel roku 2004
V našem oboru zřejmě málokdo nezná prudce expandující ELKO EP. Z malých prostor v Roštění se společnost přesunula do Holešova již na druhé místo. Tato úspěšná výroba je doslova neposedná! Kam míří Jiří Konečný se svým týmem?

Odborné semináře OEZ

  • 1.12.2004
Odborné semináře OEZ
Odborné semináře OEZ jsou již tradiční formou, kterou naše společnost sděluje nové poznatky týkající se jištění nízkého napětí tisícům projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších elektrotechniků.

Do Babylonu nejen za zábavou!

  • 28.11.2004
Do Babylonu nejen za zábavou!
Lidé, pohybující se oboru elektro ze širokého okolí Liberecka nepůjdou do Centra Babylon výjimečně za zábavou, ale za kontakty a informacemi! Ve dnech 1.-2. prosince se zde v Exposále uskuteční již třetí ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky LIBERECKÝ ELEKTROFEST.

Kolínský KOPOS investuje do nových výrobních prostor

  • 27.10.2004
Kolínský KOPOS investuje do nových výrobních prostor
Jeden z největších tuzemských výrobců elektroinstalačního materiálu, společnost Kopos Kolín, zahajuje v těchto dnech výraznou investici do modernizace závodu a výrobních technologií.

Kopos se představil na veletrhu MSV 2004

  • 6.10.2004
Kopos se představil na veletrhu MSV 2004
Na brněnském výstavišti se ve dnech 20. až 24. září konal již 46. mezinárodní strojírenský veletrh (MSV). Kolínský Kopos v letošním roce opět představil řadu nových výrobků a na MSV se zaměřil zejména na partnery z oboru automatizace, které využívají elektroinstalační materiály pro své aplikace.

Novinky na 45. MSV v Brně

  • 7.08.2003
Novinky na 45. MSV v Brně
Brněnský Mezinárodní strojírenský veletrh začíná už za necelé dva měsíce. Pro uvádění novinek na trh je specializovaný veletrh ideální příležitostí, proto někteří z vystavovatelů předem informují o tom, co zajímavého na jejich stáncích návštěvníky čeká. Výběr z avizovaných novinek jsme pro Vás připravili již dnes.

VIET 2003

  • 7.02.2003
VIET 2003
Mezinárodní odborný veletrh elektrotechniky, elektroniky, osvětlení, automatizace a přívodní techniky, od 30. září do 3. října 2003 na vídeňském výstavišti.

Dvacátá jubilejní ELEKTRA OLOMOUC

  • 4.02.2003
Dvacátá jubilejní ELEKTRA OLOMOUC
Ve dnech 11.-13. února 2003 se uskuteční na olomouckém Výstavišti Flora první díl série letošních veletrhů elektrotechniky, elektroniky a energetiky pod značkou Omnis – ELEKTRA OLOMOUC.

SCHRACK: Oznámení

  • 1.02.2003
SCHRACK: Oznámení
Rádi bychom Vás informovali o změně, ke které dochází v segmentu trhu s elektrotechnickými komponenty a IT. Týmy firem Schrack Energietechnik, spol. s r.o a....

KOPOS bilancuje rok 2002.

  • 13.12.2002
KOPOS bilancuje rok 2002.
Víte jaká je situace po letošních katastrofách v Koposu Kolín? Jakých hospodářských výsledků dosáhl český výrobce elektroinstalačních materiálů. Na závěrečném plese oslovil všechny zúčastněné  předseda představenstva a.s. Ing.Josef Vavrouch. Pokud chcete vědět něco málo o tom, co se chystá na příští rok, tak pozorně čtěte!

Paříž pomůže France Télécom injekcí devíti miliard eur

  • 5.12.2002
Paříž pomůže France Télécom injekcí devíti miliard eur
Francouzská vláda přispěje k záchraně dominantního telefonního operátora France Télécom okamžitou kapitálovou injekcí devíti miliard eur. Paříž je navíc k nelibosti...

TY-NET: Pomoc při povodních ...

  • 15.09.2002
TY-NET: Pomoc při povodních ...
Jak pomáhalo české zastoupení Ackermann v České republice? Prakticky! Tedy bez okolků šlo k věci.

Vyhrocená situace sjednocování cechů ČR

  • 27.08.2002
Vyhrocená situace sjednocování cechů ČR
Situace ve sjednocování našich celků se po materiálech, které jste společně s pozvánkou na 21. 8. dostali značně vyhrotila. Jednání 21. 8. se bohužel, z důvodů povodní nekonalo.

BVV: JME na MSV chodíme obchodovat

  • 26.06.2002
BVV: JME na MSV chodíme obchodovat
Jednou z nejvýznamnějších součástí letošního 44. mezinárodního strojírenského veletrhu opět bude oborový celek Energetika a silnoproudá elektrotechnika. Na téma veletržní prezentace hovoříme s Ing. Zdeňkem Bauerem, členem představenstva a ředitelem divize Prodej a marketing Jihomoravské energetiky, a. s.
FIREMNÍ TIPY
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
První podzimní veletrh na Slovensku byl letos v Bratislavě. Měl neobvykle pestrý doprovodný program a nejzajímavější složkou celé události byla část osvětlování. Kamerou jsme zachytili některé zajímavé expozice, které byly ve středu zájmu návštěvníků.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933