Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Tiskové zprávy

OEZ: Rozvoj programu SICHR 2005

  • 4.03.2005
OEZ: Rozvoj programu SICHR 2005
Od začátku roku 2005 je připravena další verze programu SICHR, již šestá, opět doplněná o řadu funkcí a přínosných ovládacích povelů pro uživatele.

Unie elektrotechniků slaví první rok

  • 3.03.2005
Unie elektrotechniků slaví první rok
Unie elektrotechniků České republiky má 16. 3. 2005 roční výročí své existence. Tehdy před rokem se konal ustavující sněm, který zvolil statutární zástupce a schválil Statut a ostatní vnitřní normy včetně strategie její činnosti a působnosti.

Čím nahradit staré IJV a IJM?

  • 2.03.2005
Čím nahradit staré IJV a IJM?
Mnohokrát diskutovaná otázka náhrady jističe starých rozměrů za jistič nový, menší s uchycením na DIN lištu má nyní možnou alternativu. Dokonalá náhrada za vadný jistič IJV, IJM.

3M a nové ekologické předpisy?

  • 16.02.2005
3M a nové ekologické předpisy?
Firma 3M oznamuje: „My jsme připraveni!“ Nové směrnice na obsah škodlivých látek v v elektrických a elektronických zařízeních platí v Evropské unii už od začátku roku 2003 a od července 2006 významně omezují (resp. zakazují) používání nebezpečných látek v těchto výrobcích...

LAPP: Kabely Lapp Group do nepohody

  • 11.02.2005
LAPP: Kabely Lapp Group do nepohody
Odolné připojovací a ovládací kabely pro použití v těžkých podmínkách. Pro drsné zacházení a přitom cenově dostupné! Připojovací a ovládací kabely pro náročné aplikace a drsné prostředí nemusí být žádné drahé speciální kabely. Nová generace flexibilních připojovacích a ovládacích kabelů....

ElektroFest Olomouc nově!

  • 9.02.2005
ElektroFest Olomouc nově!
Tradiční olomoucký regionální veletrh se ve svém 22. pořadí stěhuje do nových prostor. Nové obchodní centrum v blízkosti vlakového nádraží přivítají vystavovatelé i návštěvníci....

Slavnostní otevření nového sídla firmy ELKO EP

  • 20.01.2005
Slavnostní otevření nového sídla firmy ELKO EP
Dne 14. 1. uskutečnila firma ELKO EP oficiální otevření nových administrativních a výrobních prostor v Holešově. Tento jedinečný akt zahájil jednatel společnosti Jiří Konečný se starostou Holešova Ottou Ctiradem a senátorem Zdeňkem Janalíkem. Jako překvapení k této slavnostní události bylo představeno i nové firemní logo, které...

Podnikatelská a daňová konference 2005!

  • 13.01.2005
Podnikatelská a daňová konference 2005!
Přestupkem s hrozbou do 2 miliónů korun je podle § 139 odst. 1 to, pokud fyzická osoba umožní jiné fyzické osobě výkon nelegální práce. Podle některých názorů toto sankční ustanovení pokrývá i předmětné případy „švarc systému“ provozovaného podnikatelem – fyzickou osobou.

Jiří Konečný technologický podnikatel roku 2004

  • 16.12.2004
Jiří Konečný technologický podnikatel roku 2004
V našem oboru zřejmě málokdo nezná prudce expandující ELKO EP. Z malých prostor v Roštění se společnost přesunula do Holešova již na druhé místo. Tato úspěšná výroba je doslova neposedná! Kam míří Jiří Konečný se svým týmem?

Odborné semináře OEZ

  • 1.12.2004
Odborné semináře OEZ
Odborné semináře OEZ jsou již tradiční formou, kterou naše společnost sděluje nové poznatky týkající se jištění nízkého napětí tisícům projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších elektrotechniků.

Do Babylonu nejen za zábavou!

  • 28.11.2004
Do Babylonu nejen za zábavou!
Lidé, pohybující se oboru elektro ze širokého okolí Liberecka nepůjdou do Centra Babylon výjimečně za zábavou, ale za kontakty a informacemi! Ve dnech 1.-2. prosince se zde v Exposále uskuteční již třetí ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky LIBERECKÝ ELEKTROFEST.

Kolínský KOPOS investuje do nových výrobních prostor

  • 27.10.2004
Kolínský KOPOS investuje do nových výrobních prostor
Jeden z největších tuzemských výrobců elektroinstalačního materiálu, společnost Kopos Kolín, zahajuje v těchto dnech výraznou investici do modernizace závodu a výrobních technologií.

Kopos se představil na veletrhu MSV 2004

  • 6.10.2004
Kopos se představil na veletrhu MSV 2004
Na brněnském výstavišti se ve dnech 20. až 24. září konal již 46. mezinárodní strojírenský veletrh (MSV). Kolínský Kopos v letošním roce opět představil řadu nových výrobků a na MSV se zaměřil zejména na partnery z oboru automatizace, které využívají elektroinstalační materiály pro své aplikace.

Co víme o firmě Ing. Miroslav Rusiňák?

  • 22.09.2004
Co víme o firmě Ing. Miroslav Rusiňák?
Převádeli jste ručně kreslené dokumentace do 2D nebo 3D formy? Konvertovali jste dvojrozměrné modely do trojrozměrných? V programu Solid Edge má tato firma reference na významných zakázkách!

Za studena smršťované koncovky 12,7/22

  • 21.09.2004
Za studena smršťované koncovky 12,7/22
Koncovky řada QT II. Za studena smršťované koncovky 12,7/22 (25) kV série 93-EB6x-x. ....válcová část je vcelku se sukénkami. Na vnitřní části koncovek je vrstva s velkou dielektrickou konstantou, která slouží pro řízení pole.....
FIREMNÍ TIPY
Potřebujete vyřešit ochranu před bleskem u dřevěného objektu? Nejste si jistí, zda-li se po hořlavém materiálu, jakým bezesporu dřevo je, dají bezpečně táhnout hromosvodní dráty? Jaká nebezpečí hrozí? Více zde ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933