Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Rozehrajte saunu! Kvalitní zvuk DEXON bez nutnosti složité instalace


Document Actions
Rozehrajte saunu! Kvalitní zvuk DEXON bez nutnosti složité instalace
Představte si relaxaci v teplé sauně, zatímco kolem zní příjemné tóny hudby. Nyní může být tato vizualizace realitou díky nové reprosoustavě Dexon SN 260. Přináší revoluci v ozvučení saun s bezproblémovou instalací, kvalitním zvukem a odolností proti těžkým saunovým podmínkám. Žádné vrtání, žádné kompromisy. Pouze čistý, kvalitní zvuk v harmonii s přírodním prostředím sauny. Prohlubte svůj dodavatelský repertoár o relaxační zážitek s Dexonem. Přečtěte si více a zjistěte, proč je SN 260 pravou volbou pro saunu kterou ozvučujete!
Komerční sdělení, ze dne: 10.11.2023

Ozvučení rodinného domu, nebo wellness centra samotného, či v penzionu, nebo hotelu, skýtá často i ozvučení sauny. Klimatické podmínky jsou sice v sauně kritické, ale instalace „hudby“ je docela jednoduchá.


Pro větší náhled kliknout!


Sortiment ozvučovací techniky pro sauny nyní rozšiřuje nová stereofonní reprosoustava Dexon SN 260. Svým provedením patří mezi první na světovém trhu. Jde totiž o hotovou reprosoustavu, ne o reproduktor pro vestavbu.

Dosavadní ozvučení sauny znamenalo vyvrtat otvory do dřevěné konstrukce sauny a poté osadit reproduktory. Víme ovšem, že na ozvučení se často zapomíná, a tak pro ty, kteří již mají saunu postavenou, pro ty, kteří nechtějí do dřevěné konstrukce dodatečně vrtat, nebo to konstrukce saunové kabiny ani neumožňuje, přicházíme s řešením, jehož instalace je nejméně náročná. Reprosoustavu SN 260 pouze zasunete pod lavici sauny a kabeláž vyvedete k zesilovači vně sauny. Není potřeba nic vrtat, ani šroubovat, konstrukci sauny nijak nenarušíte, pouze reprosoustavu zasunete pod lavici.

Stereofonní reprosoustava Dexon SN 260 je tvořena dřevěnou klecí z lipového dřeva, která odolává vyšším teplotám. Provedení je také vlhkuodolné. V kleci jsou osazeny dvě reprosoustavy s 6“ basovými reproduktory a s kvalitními výškovými reproduktory s textilní kalotami. Tyto reprosoustavy mají vysoký stupeň krytí IP 66. Zvukový projev SN 260 je velice příjemný pro hudbu (dostatek basů), čímž vylepšíte atmosféru saunování a je s výbornou srozumitelností řeči, kterou třeba oceníte při poslechu audio knih.




Jako budící zesilovače doporučujeme ty z řady Dexon JPM xxxx, které mohou být zcela obyčejné, s Bluetooth konektivitou, či dokonce s internetovými rádii a streamováním po WiFi i LAN.

Koukněte se na tuto speciální stránku. Dozvíte se, jak snadno se dá ozvučení sauny provést.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933