Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • ... nabízí k přípravě k přezkoušení testové otázky. Velice dobrý materiál pro přípravu všech, kteří nenechávají nic náhodě a berou vážně rčení "těžko na cvičišti, lehko na bojišti". Samozřejmě tento způsob přípravy nemusí být někomu blízký, ale je ...
  • Poškozený pracoval na stavbě, když ztratil rovnováhu a spadl do nechráněné šachty, což mu způsobilo vážné zranění. Všichni si uvědomili, že i pád z menší výšky může mít katastrofální následky, a začali dávat větší pozor. Určitě by díky lepšímu ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Pomůcky, Přístroje, Měření

Katalog měřicích, zkušebních a bezpečnostních přístrojů BENNING

  • 26.03.2019
Katalog měřicích, zkušebních a bezpečnostních přístrojů BENNING
Značka měřicích přístrojů BENNING je mezi odbornou veřejností známá/neznámá. Tedy ten, kdo ji zná, obvykle referuje kladně. Čím upoutává pozornost tento rok? Jsou to zkoušečky napětí, průchodnosti a směru točivého pole, zkoušečky průchodnosti a kabelů pro zkoušení vysokoohmových a nízkoohmových odporů, zkoušečky zásuvek s prstovým kontaktem pro aktivní rozpoznání chyby PE, zkoušečky průchodnosti a kabelů, zkoušečky zásuvek, ukazatele směru točivého pole ... Jakou referenci přístrojům této značky dáte vy?

BVV: Blue Panther představil zkoušečku KEW 1700

  • 3.10.2006
BVV: Blue Panther představil zkoušečku KEW 1700
Krátce jsme se zastavili u stánku Blue Panther blíže prověřit jejich avízovanou novinku ... kontroluje pořadí fází v třífázové soustavě postupným připojováním druhého hrotu, a tu s rychlou odezvou a indikací polohy barevnou LED. Pro praktické používání a bezpečnost je však velmi důležitá bezpečnostní konstrukce zkoušečky.
FIREMNÍ TIPY
Pro revizní techniky provádějící revize zemnění velkých zemních soustav hromosvodů, ale i pro ty, kteří potřebují zjistit kontinuitu kovového propojení bez nutnosti rozpojení soustavy společnost Blue Panther instruments přináší nový přístroj KEW 4200 z produkce japonského výrobce KYORITSU.
Společnost Blue Panther instruments, náš přední dodavatel měřicí techniky, uvádí na trh v této době tři nové měřicí přístroje. Jsou určeny pro revize elektrické instalace NN, ručního nářadí a údržbu elektro a pochází od firmy Kyoritsu, výrobce velmi populárního revizního přístroje KEW 6010A.
Foto z ostravské Elektrotechniky 2001
Zastoupení měřících přístrojů v ČR!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933