Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Školení, nebo cvičení ozvučte rychle, bez složitého zapojování


Document Actions
Školení, nebo cvičení ozvučte rychle, bez složitého zapojování
Partybox Dexon nabízí kompaktní řešení pro snadné ozvučení bez potřeby složité instalace, s přidáním mobility díky kolečkům. Toto zařízení, vhodné jak pro firemní klientelu, tak pro konečné uživatele, je vyzbrojeno dvěma bezdrátovými mikrofony fungujícími v pásmu UHF. Postavený na digitálním zesilovači, obsahuje trojici reproduktorů, Bluetooth, USB a SD přehrávač, a další funkce pro optimalizaci zvuku. Dynamické osvětlení na přední straně reaguje na hudbu a zařízení je napájeno vestavěným akumulátorem, který se dobíjí automaticky. Jednoduše instalovatelné a použitelné například pro školení nv 194 nebo závěrečnou oslavu důležité zakázky!
Komerční sdělení, ze dne: 21.09.2023

Potřebujete rychle ozvučit školení, učitele, jednání, konferenci, cvičení, tanec, fitness, oslavu, nebo domácí párty a nezabývat se instalací a složitým zapojováním? V systému – partyboxu Dexon WA 480RC je vše elegantně v jednom zařízení a dá se snadno přemisťovat díky kolečkám. Tuto variabilitu určitě oceníte.



Pro větší náhled kliknout!


WA 480RC nazýváme řečnickým systémem, to zejména s ohledem na firemní klientelu, ale také partyboxem, jak je běžné pro konečné uživatele. To co jej od konkurence činí odlišným je, že je dodáván s dvěma bezdrátovými mikrofony, konkrétně s ručním bezdrátovým mikrofonem a vysílačem za oděv spolu s náhlavním mikrofonem. Oba bezdrátové mikrofony lze používat současně. Použité bezdrátové mikrofony fungují v pásmu UHF a jsou v souladu se všeobecným oprávněním Českého telekomunikačního úřadu.

Zařízení je postaveno na výkonovém digitálním zesilovači s vysokou účinnosti a na trojici reproduktorů, kde basové jsou desetipalcové, a výškový reproduktor je elektrodynamický. Uživatel ocení vysoký komfort obsluhy. Přehrávač Mp3 souborů z USB flash paměti, nebo SD karty, patří, stejně jako FM rádio a Bluetooth konektivita ke standardu. Hudbu tak můžeme přehrávat jak lokálně, tak i ze spárovaného chytrého telefonu, potažmo tabletu. Mikrofonní technika je doprovázena funkcemi potlačení zpěvu pro karaoke a také funkci priority pro potlačení hudby při moderování. Funkcí je zde opravdu mnoho (Meta Bass, několik ekvalizérů atp.) a všechny jsou dostupné prostřednictvím velkého ovládacího, a podtrhněme, že přehledného, ovládacího panelu s displejem. Parametry a nastavení se provádí v menu systému. Samozřejmě je i pamatováno na klasické kabelové připojení zdrojů signálu. K dispozici jsou vstupy pro mikrofon, kytaru i mobilní telefon, nebo počítač. Poslední vychytávkou, která stojí za zmínku, je funkce TWS, která umožňuje sdílení přehrávání hudby s dalším řečnickým systémem, čímž snadno zesílíte a zvětšíte ozvučení.

Jak už to u partyboxů bývá, zvláště laická veřejnost – koneční uživatele přivítají i dynamicky osvětlenou přední stěnu přístroje, která se mění podle přehrávané hudby a tvoří tak zajímavý světelný efekt. Je nastavitelná v mnoha režimech a pro ty konzervativnější je k dispozici i vypnutí tohoto osvětlení.
V neposlední řadě musíme, co se výbavy týče, zmínit i napájení z vestavěného akumulátoru, který se automaticky dobíjí po připojení k napájení ze sítě.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933