Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

Potřebujete výkonné ozvučení sálu, ale musí zároveň dobře vypadat?


Document Actions
Potřebujete výkonné ozvučení sálu, ale musí zároveň dobře vypadat?
Mnoho z nás má doma vlastní Hi-Fi. V mnohých případech elegantní černá, stříbrná nebo podobné kombinace. Ale co v okamžiku, kdy stojíte před úkolem ozvučit konferenční sál, nebo jiný veřejný prostor. Víte, že ozvučení musí být výkonné, protože se bude přenášet i hudba. A někdy nahlas. Mít na stěně černé potvory, které hyzdí interiér? Jak se postavit k takovému úkolu jako architekt interiéru? Jaké existují dostupné kombinace, prozrazuje tento článek ...
Komerční sdělení, ze dne: 22.03.2023


Reprosoustavy z řady Dexon SP 632 a SP 1032 jsou typické svým módním zaobleným vzhledem. Kompletně bílé provedení a příjemný vzhled je předurčuje pro instalace v interiérech, kde na čistém designu hodně záleží.


A je tu nejenom jejich vzhled, ale také výborný zvuk. Ten vás překvapí tím, jak velice dobře jsou podány nízké kmitočty, takže potřeba dalšího subwooferu (reprosoustavy specializující se na basy) už nebude tak citelná. Očekává se, že reprosoustavy budou ozvučovat jak s malými (ambientní hudba), tak i většími hlasitostmi (řeč, hlášení, zpěv, hudba).

Dvoupásmová konstrukce je založena na dvojitém uspořádáním 3“ nebo 4“ středovýškových reproduktorů. Díky tomu reprosoustavy ozvučují do větší šířky a vykryjí tak větší prostor. Samotné reproduktory jsou napojeny přes elektronickou ochranu. Ozvučnice je vylisována z odolného polypropylenu a přední mřížka je textilní. Instalace se provádí pomocí držáku ve vodorovné pozici na stěnu a reprosoustavu na něm můžeme samozřejmě natočit kýženým směrem.

Tuto sérii reprosoustav doporučujeme pro restaurace, např. pro ozvučení sportovních přenosů, karaoke, pro ambientní hudbu, pro konferenční místnosti a sály, fitness centra, veřejné prostory a všude tam, kde je potřeba kvalitní zvuk a moderní vzhled.




Podívejte se zblízka, jak reprosoustavy vypadají a jak se dají použít na této speciální stránce.





 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Představte si relaxaci v teplé sauně, zatímco kolem zní příjemné tóny hudby. Nyní může být tato vizualizace realitou díky nové reprosoustavě Dexon SN 260. Přináší revoluci v ozvučení saun s bezproblémovou instalací, kvalitním zvukem a odolností proti těžkým saunovým podmínkám. Žádné vrtání, žádné kompromisy. Pouze čistý, kvalitní zvuk v harmonii s přírodním prostředím sauny. Prohlubte svůj dodavatelský repertoár o relaxační zážitek s Dexonem. Přečtěte si více a zjistěte, proč je SN 260 pravou volbou pro saunu kterou ozvučujete!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933