Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

L.P.ELEKTRO: Instruktážní film revizí strojů na CD


Document Actions
L.P.ELEKTRO: Instruktážní film revizí strojů na CD
Instruktážní film na téma revizí strojů natočila vzdělávací agentura L.P.Elektro s obsazení pracovníka ITI a ILLKO Blansko. Seznamte se s lákavým obsahem, který nenechává chladným ani zkušeného revizního technika ...
Vilém Gracias, ze dne: 29.05.2007
reklama

Revize elektroinstalací jsou jedním z nezbytných úkonů, které se musí provádět pro zajištění bezpečnosti osob a funkce zařízení.

Tato zdánlivě jednoduchá činnost zaujala v České republice mnoho elektrotechniků a proto je v této části řemesla poměrně silná konkurence. Do konkurenční pozice se dostane elektrotechnik s příslušným vzděláním, vědomostmi, ověřením ITI a vybaveností měřicími přístroji.

V tržním prostředí však není úspěch samozřejmostí. Pokud má revizní technik již nasmlouvané zakázky (často za velice nízké ceny), pak je časová efektivita, posloupnost a bezchybnost úkonů velice důležitá. Začínajícím revizním technikům a těm, kteří pracují na své odbornosti a zdokonalování v dovednostech, bude tato instruktáž přínosem.  

Jiřího Sluku, inspektora ITI Ústí nad Labem slýcháváme na seminářích, které spolu pořádají ITI a L.P.Elektro. Strmý nárůst popularity získává především svou ochotou řešit dotazy a problémy také mimo rámec svých pracovních povinností.

Ing. Jiří Sluka
Jiří Sluka

Leoše Koupého můžeme znám z veletrhů nebo mnohých seminářů, kde prezentuje přístroje společnosti ILLKO Blansko, kteréž je součastně společníkem a jednatelem.

Ing. Leoš Koupý
Leoš Koupý

CD je velice slušně zpracováno. Jeho informační hodnota pro revizní techniky rozhodně převládá nad velikostí komerční složky. Našimi kolegy a přáteli je hodnoceno velice pozitivně. Nyní jsme se dozvěděli, že se přidávají na CD navíc přednášky inspektorů ITI!

CD je vyprodáno!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

LPE s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933