Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: L.P.ELEKTRO: Instruktážní film revizí strojů na CD (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.05.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

L.P.ELEKTRO: Instruktážní film revizí strojů na CD


L.P.ELEKTRO: Instruktážní film revizí strojů na CD
Instruktážní film na téma revizí strojů natočila vzdělávací agentura L.P.Elektro s obsazení pracovníka ITI a ILLKO Blansko. Seznamte se s lákavým obsahem, který nenechává chladným ani zkušeného revizního technika ...
Vilém Gracias, ze dne: 29.05.2007

Revize elektroinstalací jsou jedním z nezbytných úkonů, které se musí provádět pro zajištění bezpečnosti osob a funkce zařízení.

Tato zdánlivě jednoduchá činnost zaujala v České republice mnoho elektrotechniků a proto je v této části řemesla poměrně silná konkurence. Do konkurenční pozice se dostane elektrotechnik s příslušným vzděláním, vědomostmi, ověřením ITI a vybaveností měřicími přístroji.

V tržním prostředí však není úspěch samozřejmostí. Pokud má revizní technik již nasmlouvané zakázky (často za velice nízké ceny), pak je časová efektivita, posloupnost a bezchybnost úkonů velice důležitá. Začínajícím revizním technikům a těm, kteří pracují na své odbornosti a zdokonalování v dovednostech, bude tato instruktáž přínosem.  

Jiřího Sluku, inspektora ITI Ústí nad Labem slýcháváme na seminářích, které spolu pořádají ITI a L.P.Elektro. Strmý nárůst popularity získává především svou ochotou řešit dotazy a problémy také mimo rámec svých pracovních povinností.

Ing. Jiří Sluka
Jiří Sluka

Leoše Koupého můžeme znám z veletrhů nebo mnohých seminářů, kde prezentuje přístroje společnosti ILLKO Blansko, kteréž je součastně společníkem a jednatelem.

Ing. Leoš Koupý
Leoš Koupý

CD je velice slušně zpracováno. Jeho informační hodnota pro revizní techniky rozhodně převládá nad velikostí komerční složky. Našimi kolegy a přáteli je hodnoceno velice pozitivně. Nyní jsme se dozvěděli, že se přidávají na CD navíc přednášky inspektorů ITI!

CD je vyprodáno!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LPE s.r.o. - Nad Přehradou 2, Brno - -

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.