Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Digitalizujte školní rozhlas a již se nestarejte o zvonění!


Document Actions
Digitalizujte školní rozhlas a již se nestarejte o zvonění!
Digitalizujte školní rozhlas a již se nestarejte o zvonění! V dnešní, do digitalizace zasvěcené době má i vzdělávací sektor možnost využít nových technologií ke zlepšení každodenního života učitelů, studentů a celé školní komunity. Jak si ale modernizovat školní prostředí, aniž by se zapomnělo na tradice a lidský dotek? Jak spojit novou technologii s efektivitou a přívětivostí, aby odpovídala potřebám všech zúčastněných stran? V následujícím článku představíme řešení českého výrobce Dexon, které nabízí školám šanci přivést tradiční systémy, jako je zvonění a školní rozhlas, do nového věku a může proměnit školu ve skutečně moderní a přívětivou instituci.
Komerční sdělení, ze dne: 18.08.2023


Buďte moderní školou s přívětivým prostředím! Změňte staré zvonění a rozhlas na chytrý školní rozhlas řízený počítačem. Ubude starostí i nákladů.


Pro větší náhled kliknout!

S českým Dexonem chytře spojíte zvonění a školní rozhlas do jednoho systému. Pouze jeden digitální systém na obojí. Neplatíte za dvojí údržbu. Navodíte příjemnou atmosféru. Už nemusí zvonit, ale může znít příjemná znělka. Snížíte stres vyučujících i žáků, které zapojte do dění ve škole – školní rozhlas mohou mít jako vlastní projekt formou školního rádia. I výuka jazyků bude modernější a přívětivější, protože chytrý rozhlas k tomu snadno využijete.

Školní rozhlas použijete na živá i plánovaná hlášení, třeba pro uvítání rodičů. Samozřejmě naplánujete zvonění, což už není zvonek, ale znělka, a studenti si odvysílají svou mp3 hudbu nebo internetová rádia. Učitel pro výuku jazyka použije tablet, nebo svůj mobilní telefon a rovnou přehraje diktáty nebo jazyková cvičení do své učebny. Cvičitelka aerobiku v tělocvičně rychle přehraje hudbu, stejně jako učitel hudební výchovy, nebo vychovatelka pohádku v družině.



Na chytrý školní rozhlas postačí „jedna krabice“. Jde o rozhlasovou ústřednu Dexon JPA 1186IP ze systému Dexon IP Audio, kterou projíte s reproduktory v učebnách, na chodbách i v tělocvičně. To bývají různé nástěnné typy z řady Dexon ARS nebo SP. Zvonící systém již nemusíte vůbec využívat. Rozhlasová ústředna funguje digitálně spolu s počítačem a vidí do internetu. Nastavení provádíte v aplikaci. Podle toho, jak moc se ozvučení rozzónuje, roste i komfort rozhlasu a zvonění.

Školní rozhlas Dexon skrývá opravdu hodně vychytávek. Najdete je na této speciální stránce!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 9)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933