Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Projekty, Slaboproud, Zprávy

Školení, nebo cvičení ozvučte rychle, bez složitého zapojování

  • 21.09.2023
Školení, nebo cvičení ozvučte rychle, bez složitého zapojování
Partybox Dexon nabízí kompaktní řešení pro snadné ozvučení bez potřeby složité instalace, s přidáním mobility díky kolečkům. Toto zařízení, vhodné jak pro firemní klientelu, tak pro konečné uživatele, je vyzbrojeno dvěma bezdrátovými mikrofony fungujícími v pásmu UHF. Postavený na digitálním zesilovači, obsahuje trojici reproduktorů, Bluetooth, USB a SD přehrávač, a další funkce pro optimalizaci zvuku. Dynamické osvětlení na přední straně reaguje na hudbu a zařízení je napájeno vestavěným akumulátorem, který se dobíjí automaticky. Jednoduše instalovatelné a použitelné například pro školení nv 194 nebo závěrečnou oslavu důležité zakázky!

Modernizujte školící místnost, učebnu, nebo zasedačku

  • 5.09.2023
Modernizujte školící místnost, učebnu, nebo zasedačku
Nejste spokojení s ozvučením při prezentacích? Český Dexon přichází s řešením. WA 305RC nejen nabízí kvalitní ozvučení, ale i možnost drátového a bezdrátového připojení a dokonce bluetooth konektivitu. To vše s doplňkem multifunkčního mikrofonu, který ovládá prezentaci, zvýrazňuje body s laserovým ukazovátkem a přenáší hlas. Toto je ozvučení 21. století pro moderní vzdělávání. Neztrácejte čas řešením ozvučením, nasaďte ověřené a ušetřeným čas dejte do vyladěné prezentace!

Digitalizujte školní rozhlas a již se nestarejte o zvonění!

  • 18.08.2023
Digitalizujte školní rozhlas a již se nestarejte o zvonění!
Digitalizujte školní rozhlas a již se nestarejte o zvonění! V dnešní, do digitalizace zasvěcené době má i vzdělávací sektor možnost využít nových technologií ke zlepšení každodenního života učitelů, studentů a celé školní komunity. Jak si ale modernizovat školní prostředí, aniž by se zapomnělo na tradice a lidský dotek? Jak spojit novou technologii s efektivitou a přívětivostí, aby odpovídala potřebám všech zúčastněných stran? V následujícím článku představíme řešení českého výrobce Dexon, které nabízí školám šanci přivést tradiční systémy, jako je zvonění a školní rozhlas, do nového věku a může proměnit školu ve skutečně moderní a přívětivou instituci.
FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933