Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

DEXON: Praktické ozvučení výrobních prostor


Document Actions
DEXON: Praktické ozvučení výrobních prostor
Chceš ukončit stres a zvýšit efektivitu práce ve svém podniku? Český Dexon přináší revoluční řešení - chytré ozvučení pro výrobu a administrativu. Už žádné pozdní pokyny nebo hlučné výrobní haly! S Dexonem můžeš jednoduše nainstalovat reproduktory a nastavit bezobslužný software, který zajistí, že hlášení budou doručena včas. Zaměstnanci budou lépe informováni, což sníží stres a problémy s náborem pracovních sil. Navíc si můžeš vytvořit hudební kulisou na míru, která vytvoří příjemnou atmosféru na pracovišti. Nejmodernější řešení ozvučení využívá digitální technologie a může být propojeno přes internet, což znamená, že můžeš řídit ozvučení odkudkoliv na světě. Chceš vědět víc?
Komerční sdělení, ze dne: 19.10.2023


Panuje u vás stres, protože mistr běhá po výrobě, pokřikuje a zaměstnanci se nařízení dozvídají se zpožděním? Řešení je snadné. A není vůbec drahé. Chytré (automatizované) ozvučení výroby i administrativy od českého Dexonu.



Jak na to?
Český Dexon vám poradí, kde a jak nainstalovat reproduktory, které připojíte do počítačové sítě a jak nastavit bezobslužný software. Produktivita práce se zvýší, protože hlášení budou provedena v pravý čas. Mikrofonem, mobilem, nebo automaticky. Zaměstnanci budou lépe informováni, bude méně stresu i méně problémů s náborem pracovních sil. Hudební kulisou na míru vytvoříte příjemnou atmosféru na pracovišti.



Ozvučení firemních prostor znamená mnoho prostorů, obvykle kanceláří, výroby, skladů a provádí se s několika zónami. Výhodou je spínání a regulování hlasitosti na zónách zvlášť, vyhlašování oznámení do jednotlivých zón a další komfort.
Tím nejmodernějším řešením ozvučení, je ozvučení digitální, po datech – v počítačové síti LAN, nebo dokonce po internetu. V centrále firmy instalujeme serverovou aplikaci, která bude celou technologii Dexon IP Audio řídit a automatizovat. Na jednotlivá oddělení, ale také i na jednotlivé pobočky, a to kdekoli na světě, rovnou instalujeme IP reproduktory, výkonové zesilovače, nebo rozhlasové ústředny a tyto připojíme do internetu.

Co se týče funkčnosti, můžeme vysílat hlášení, hudbu z playlistů, internetová rádia a to vše samozřejmě automatizovat i plánovat (nikdo se o nic následně nestará). Také lze zachytávat běžný zvuk z počítače (jeho zvukové karty), to např. přehráváte-li Spotify nebo Youtube v prohlížeči (třeba pro školení). Samozřejmě nechybí management uživatelů a jejich rolí. A ze specialit tu máme přístroje pro automatizaci hlášení na základě průmyslové technologie a enkodéry či dekodéry audio a datových signálů.



 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933