Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

DEXON #3: Bezdrátové mikrofony Dexon se naladí automaticky i omezí zpětnou vazbu


Document Actions
Článek
Ladění bezdrátových mikrofonů Dexon je snadné. Mají dobrou vychytávku - mikrofon a přijímač komunikují obousměrně, takže se naladí zcela automaticky. A to není všechno. Umí omezit zpětnou vazbu.
Kamil Toman, ze dne: 25.03.2016


Systém využívá rádiového přenosu v moderním pásmu UHF, které poskytuje daleko lepší příjmové podmínky, než zastaralé pásmo VHF. Ke kvalitnímu přenosu se využívá diverzitního (dvoutunerového) přijímače, modulace FM (F3E) a kompanderu. Elektronika přijímače je plně symetrická a zahrnuje navíc nesymetrický i symetrický výstup, a šumovou bránu.


Novinkou je zpětný IR přenos od přijímače, kdy jednoduše provedete automatické nalazení vysílačů a jejich spárování s přijímačem. Dále můžeme nastavovat příjmové podmínky, šumovou bránu a velikost vyzářeného výkonu. Mikrofon lze digitálně přeladit – k dispozici je 100 frekvencí.

Více zde!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933