Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Konečně technický sešit do kterého radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to ...
  • Víme, že spotřebiče by neměly být připojeny na jeden obvod tak, aby jejich celkový výkon překročil kapacitu obvodu, jinak může dojít k jejich odpojení z důvodu přetížení. Některé domácí spotřebiče, jako je pračka, sporák nebo myčka nádobí, vyžadují ...

LSIS: Katalog jistících a spínacích přístrojů


Document Actions
LSIS: Katalog jistících a spínacích přístrojů
Znáte jihokorejského výrobce jistících a spínacích prvků LS Industrial Systems? Na českém trhu ho zastupuje česká stavebně technologická společnost Inovat SE se specializací na oblast elektroinstalačních dodávek. Jejími hlavními činnostmi jsou silnoproudé a slaboproudé instalace, měření, regulace a průmyslové automatizace. Součástí společnosti je ale i obchodní divize ITP, která je přímým dovozcem a distributorem spínací a jistící techniky LS Industrial Systems pro Českou republiku a Slovensko.
Miroslav Minařík, ze dne: 27.10.2015
reklama


Na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2015 v pavilonu Z, přímo proti našemu studiu, vystavovala v českém zastoupení jihokorejská LS Industrial Systems rozvaděčové jistící přístroje. Stánek byl malý, ale typy přístrojů odpovídaly velkému dodavateli. Nedalo mi to, abych se nezeptal na více informací.



České zastoupení Inovat SE má obchodní kancelář a výrobu rozvaděčů v Havlíčkově Brodě.

Ano, na české distribuční zvyklosti je předmět podnikání "výroba rozvaděčů" u lokálního zastoupení značky opravdu netradiční. Pohledem odběratele může jít snadno o střet obchodních zájmů. Ale pokud tento model plní plánovaný záměr, je vše v pořádku.

Pro větší náhled klikněte!

Provedení katalogu
Na 38 stranách lesklého lakovaného papíru se skrývají základní katalogové technické údaje o vybraném sortimentu. Na tak malém prostoru není možné uvádět z jinak bohatého portfolia jihokorejské značky více.

Některé kapitoly obsahují popis, k čemu produkt slouží. Všechny pak uvádí parametry produktů v různých velikostech tabulek, nechybí ilustrativní fotonáhledy, rozměrové perokresby nebo grafy vypínacích charakteristik.




Co v katalogu nalezneme

Miniaturní jističe, proudové chrániče, přepěťové ochrany, stykače a nadproudové relé, ministykače, digitální ochranná relé motoru, spouštěče motorů, kompaktní jističe, jističe s ochranou proti nadproudu a vzduchové jističe.


Můj závěr
Provedení katalogu z hlediska rozmístění informací vůbec neodpovídá rozměru zastupované značky. Přestože jde pouze o výběrový technický katalog, doporučil bych svěřit zpracování dalšího vydání těm, kdo se tvorbě katalogů věnují profesionálně.

Pokud pomineme katalog, tak sortiment osloví ty, kteří hledají alternativu k běžným značkám. Díky filozofii přímého prodeje totiž nelze očekávat masivní rozložení této značky na lokálních skladech velkoobchodních řetězců.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální katalog
jistících a spínacích přístrojů LSIS

 NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Inovat SE a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Častou negativní zkušenost mají (nejen) elektrotechnici z přístupu stavebních úřadů. Nejedná se tentokrát o problém "tvrdohlavosti" úřadu, ale naopak o přílišnou benevolentnost, hraničící až s ignorací zákonných vyhlášek a nařízení. Zajímali jsme se tedy o zkušenosti se stavebními úřady a pohled odborníků na danou problematiku ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933