Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LSIS: Katalog jistících a spínacích přístrojů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.10.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LSIS: Katalog jistících a spínacích přístrojů


LSIS: Katalog jistících a spínacích přístrojů
Znáte jihokorejského výrobce jistících a spínacích prvků LS Industrial Systems? Na českém trhu ho zastupuje česká stavebně technologická společnost Inovat SE se specializací na oblast elektroinstalačních dodávek. Jejími hlavními činnostmi jsou silnoproudé a slaboproudé instalace, měření, regulace a průmyslové automatizace. Součástí společnosti je ale i obchodní divize ITP, která je přímým dovozcem a distributorem spínací a jistící techniky LS Industrial Systems pro Českou republiku a Slovensko.
Miroslav Minařík, ze dne: 27.10.2015



Na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2015 v pavilonu Z, přímo proti našemu studiu, vystavovala v českém zastoupení jihokorejská LS Industrial Systems rozvaděčové jistící přístroje. Stánek byl malý, ale typy přístrojů odpovídaly velkému dodavateli. Nedalo mi to, abych se nezeptal na více informací.



České zastoupení Inovat SE má obchodní kancelář a výrobu rozvaděčů v Havlíčkově Brodě.

Ano, na české distribuční zvyklosti je předmět podnikání "výroba rozvaděčů" u lokálního zastoupení značky opravdu netradiční. Pohledem odběratele může jít snadno o střet obchodních zájmů. Ale pokud tento model plní plánovaný záměr, je vše v pořádku.

Pro větší náhled klikněte!

Provedení katalogu
Na 38 stranách lesklého lakovaného papíru se skrývají základní katalogové technické údaje o vybraném sortimentu. Na tak malém prostoru není možné uvádět z jinak bohatého portfolia jihokorejské značky více.

Některé kapitoly obsahují popis, k čemu produkt slouží. Všechny pak uvádí parametry produktů v různých velikostech tabulek, nechybí ilustrativní fotonáhledy, rozměrové perokresby nebo grafy vypínacích charakteristik.



Pro větší náhled klikněte!


Co v katalogu nalezneme

Miniaturní jističe, proudové chrániče, přepěťové ochrany, stykače a nadproudové relé, ministykače, digitální ochranná relé motoru, spouštěče motorů, kompaktní jističe, jističe s ochranou proti nadproudu a vzduchové jističe.


Pro větší náhled klikněte!

Můj závěr
Provedení katalogu z hlediska rozmístění informací vůbec neodpovídá rozměru zastupované značky. Přestože jde pouze o výběrový technický katalog, doporučil bych svěřit zpracování dalšího vydání těm, kdo se tvorbě katalogů věnují profesionálně.

Pokud pomineme katalog, tak sortiment osloví ty, kteří hledají alternativu k běžným značkám. Díky filozofii přímého prodeje totiž nelze očekávat masivní rozložení této značky na lokálních skladech velkoobchodních řetězců.


POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o aktuální katalog
jistících a spínacích přístrojů LSIS

 NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Inovat SE a.s. - Strojírenská 1304, Havlíčkův Brod - - stepanek.petr@lsis-czech.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.