Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

WAGO: Produktové školení WAGO v automatizaci budov


Document Actions
WAGO: Produktové školení WAGO v automatizaci budov
WAGO Elektro zve na dvoudenní seminář věnovaný velkému tématu posledních let - automatizaci budov. Seminář proběhne ve dnech 7. až 8. října 2015 v Havlíčkově Brodě. Během školení budou přiblížena témata, jako jsou KNX, LonWorks, BACNet, DALI, M-Bus, ukázky HVAC, integrace s technologiemi audio-video či prediktivní metody regulací. Přihlaste se včas na internetových stránkách WAGO.
Komerční sdělení, ze dne: 21.09.2015


Velkým tématem posledních let se stala automatizace budov. Automatizace budov se postupně vyvíjela z technologických procesů obecně označovaných jako Měření a Regulace. Následně se však rozrostla o odvětví, která se dříve řešila odděleně, nebo se dokonce neřešila vůbec. Vzniklo tak nové odvětví BMS - Building Management System, které si bere za cíl komplexně řídit a ovládat budovy s třemi základními znaky inteligentních budov, což jsou úspory, komfort a bezpečnost. Řízení, které bylo dříve nutné především ve velkých administrativních komplexech, se dnes běžně uplatňuje i v malých instalacích, jako jsou rodinné domy i byty.

Naše školení má za cíl předvést možnosti komplexního řízení, nastínit technologie, s jakými se realizační firmy mohou setkat, jak a proč se aplikují některé technologie, a především, proč se k těmto integracím využívají řídicí systémy WAGO.

 

Školení má připravenou vlastní strukturu, ale je vyhrazen velký prostor pro vlastní dotazy a inovace. Prezentace jsou doplněny praktickými ukázkami a ukázkovými projekty.

Během školení si přiblížíme témata, jako jsou KNX, LonWorks, BACNet, DALI, M-Bus, ukázky HVAC, integrace s technologiemi audio-video, prediktivní metody regulací a další velmi zajímavá témata.

Přednášející firmy WAGO Elektro
  • Ing. Ondřej Dolejš, Ph.D.
  • Ing. Roman Vacek
  • Ing. Filip Cenefels

Externí přednášející
  • Ing. Filip Hajšo, BELIMO CZ
  • Ing. Ondřej Nývlt, Ing. Jiří Cígler, Ph.D., Feramat Cybernetics

Program semináře
Středa 7. října
  • Představení společnosti
  • Případové studie – ukázky realizací
  • WAGO-I/O-SYSTEM
  • Ovládací prvky
  • Integrace třetích stran
  • Matematické modely

Čtvrtek 8. října
  • Elektronická rozhraní
  • Podklady pro projektování
  • Praktické ukázky CodeSyS, KNX, DALI a další

 



Čas
7. 10. 2015 od 9:00 do 17:00
8. 10 2015 od 9:00 do 17:00
 
Místo
Havlíčkův Brod – přesné místo bude upřesněno e-mailem týden před konáním semináře dle aktuálního počtu účastníků.

Kontakty
E-mail: automatizace@wago.com
Telefon: 261 090 142


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

WAGO Elektro spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Mobilní aplikace WAGO pomáhá technikům, kteří chtějí svou práci provádět elegantněji bez velkého množství papírových katalogů. Jednoduchým rozhraním a možností vyhledávání produktů pomocí fotografování, skenování či zadání klíčových slov, se dostáváme k důležitým informacím rychleji. Krátký pohled na tuto softwarovou pomůcku sledujte zde ...
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933