Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Vzdělání, Systémy BUS

Výuka systémových instalací na FEKT VUT v Brně

  • 14.10.2016
Výuka systémových instalací na FEKT VUT v Brně
Na Fakultě elektrotechniky a komunikačních technologií VUT Brno se vyučují systémové instalace. Fakulta se v roce 2009 stala vědeckým partnerem Asociace KNX a spolupracuje s různými výrobci systémů. V rámci předmětu Projektování silových a datových rozvodů se studenti seznámí s instalacemi KNX, Ego-n, iNELS a Foxtrot a jejich programováním v oblasti využití pro řízení technologií budov.

WAGO: Produktové školení WAGO v automatizaci budov

  • 21.09.2015
WAGO: Produktové školení WAGO v automatizaci budov
WAGO Elektro zve na dvoudenní seminář věnovaný velkému tématu posledních let - automatizaci budov. Seminář proběhne ve dnech 7. až 8. října 2015 v Havlíčkově Brodě. Během školení budou přiblížena témata, jako jsou KNX, LonWorks, BACNet, DALI, M-Bus, ukázky HVAC, integrace s technologiemi audio-video či prediktivní metody regulací. Přihlaste se včas na internetových stránkách WAGO.

ELKO EP: Tým iNELS Smart home solutions zve na konferenci SMART HOME

  • 13.08.2015
ELKO EP: Tým iNELS Smart home solutions zve na konferenci  SMART HOME
Tým iNELS Smart home solutions zve na konferenci Smart home jako standard moderního bydlení, která se uskuteční 16. září 2015 v Grandior Hotel Prague. Dozvíte se tu o nových možnostech Smart home v architektuře a designu, jak navrhnout Smart home – rady, tipy, klíčové body, technologie, i jaký je zájem potenciálních zákazníků o chytré bydlení. Získáte inspiraci z realizací architektů a projektantů v oblasti smart home, dozvíte se o nových vývojových trendech tohoto odvětví. A zúčastníte se virtuální prohlídky reálným chytrým domem.
FIREMNÍ TIPY
Mobilní aplikace WAGO pomáhá technikům, kteří chtějí svou práci provádět elegantněji bez velkého množství papírových katalogů. Jednoduchým rozhraním a možností vyhledávání produktů pomocí fotografování, skenování či zadání klíčových slov, se dostáváme k důležitým informacím rychleji. Krátký pohled na tuto softwarovou pomůcku sledujte zde ...
Proč RTU? Kdo všechno do Zruče přijel a proč? Kdo je to RTUčkář a co má za znalosti a dovednosti? Jde o jednu z další znalostních profesí, která dnes nachází uplatnění v oblasti obnovitelných zdrojů. Je vaše podnikání spojené s dodávkami energie zpět do sítě? Sledujte krátké povídání s Filipem Cenefelsem, který událost za WAGO připravoval ...
Sledujte exkluzivní rozhovor, ve kterém prozkoumáme technologii RTU značky WAGO používanou především ve fotovoltaických elektrárnách! Prozradíme standardy a certifikace nutné pro bezpečnost a dostupnost energetických dat. Probereme také, jak lze využít cloudové technologie. Dozvíte se, jakou roli hrají systémoví integrátoři při nasazování RTU jednotek a proč je důležité nepodcenit výběr těch ověřených. Zároveň prozradíme, proč zvolit modulární systém WAGO jako platformu pro RTU. Podrobnosti včetně důležitých odkazů naleznete v tomto článku!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933