Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: WAGO: Produktové školení WAGO v automatizaci budov (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 21.09.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

WAGO: Produktové školení WAGO v automatizaci budov


WAGO: Produktové školení WAGO v automatizaci budov
WAGO Elektro zve na dvoudenní seminář věnovaný velkému tématu posledních let - automatizaci budov. Seminář proběhne ve dnech 7. až 8. října 2015 v Havlíčkově Brodě. Během školení budou přiblížena témata, jako jsou KNX, LonWorks, BACNet, DALI, M-Bus, ukázky HVAC, integrace s technologiemi audio-video či prediktivní metody regulací. Přihlaste se včas na internetových stránkách WAGO.
Komerční sdělení, ze dne: 21.09.2015



Velkým tématem posledních let se stala automatizace budov. Automatizace budov se postupně vyvíjela z technologických procesů obecně označovaných jako Měření a Regulace. Následně se však rozrostla o odvětví, která se dříve řešila odděleně, nebo se dokonce neřešila vůbec. Vzniklo tak nové odvětví BMS - Building Management System, které si bere za cíl komplexně řídit a ovládat budovy s třemi základními znaky inteligentních budov, což jsou úspory, komfort a bezpečnost. Řízení, které bylo dříve nutné především ve velkých administrativních komplexech, se dnes běžně uplatňuje i v malých instalacích, jako jsou rodinné domy i byty.

Naše školení má za cíl předvést možnosti komplexního řízení, nastínit technologie, s jakými se realizační firmy mohou setkat, jak a proč se aplikují některé technologie, a především, proč se k těmto integracím využívají řídicí systémy WAGO.

 

Školení má připravenou vlastní strukturu, ale je vyhrazen velký prostor pro vlastní dotazy a inovace. Prezentace jsou doplněny praktickými ukázkami a ukázkovými projekty.

Během školení si přiblížíme témata, jako jsou KNX, LonWorks, BACNet, DALI, M-Bus, ukázky HVAC, integrace s technologiemi audio-video, prediktivní metody regulací a další velmi zajímavá témata.

Přednášející firmy WAGO Elektro

Externí přednášející

Program semináře
Středa 7. října

Čtvrtek 8. října

 



Čas
7. 10. 2015 od 9:00 do 17:00
8. 10 2015 od 9:00 do 17:00
 
Místo
Havlíčkův Brod – přesné místo bude upřesněno e-mailem týden před konáním semináře dle aktuálního počtu účastníků.

Kontakty
E-mail: automatizace@wago.com
Telefon: 261 090 142


REGISTRACE ZDE!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.