Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S ukončením platnosti legendární vyhlášky 50/1978Sb. se nám objevuje na scéně požadavek na svéprávnost. V původním předpisu byl ukryt v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Noví, mladí čekatelé na osvědčení dle nařízení vlády 194/22Sb. nejsou zatížení ...

Školení, nebo cvičení ozvučte rychle, bez složitého zapojování


Document Actions
Školení, nebo cvičení ozvučte rychle, bez složitého zapojování
Partybox Dexon nabízí kompaktní řešení pro snadné ozvučení bez potřeby složité instalace, s přidáním mobility díky kolečkům. Toto zařízení, vhodné jak pro firemní klientelu, tak pro konečné uživatele, je vyzbrojeno dvěma bezdrátovými mikrofony fungujícími v pásmu UHF. Postavený na digitálním zesilovači, obsahuje trojici reproduktorů, Bluetooth, USB a SD přehrávač, a další funkce pro optimalizaci zvuku. Dynamické osvětlení na přední straně reaguje na hudbu a zařízení je napájeno vestavěným akumulátorem, který se dobíjí automaticky. Jednoduše instalovatelné a použitelné například pro školení nv 194 nebo závěrečnou oslavu důležité zakázky!
Komerční sdělení, ze dne: 21.09.2023

Potřebujete rychle ozvučit školení, učitele, jednání, konferenci, cvičení, tanec, fitness, oslavu, nebo domácí párty a nezabývat se instalací a složitým zapojováním? V systému – partyboxu Dexon WA 480RC je vše elegantně v jednom zařízení a dá se snadno přemisťovat díky kolečkám. Tuto variabilitu určitě oceníte.



Pro větší náhled kliknout!


WA 480RC nazýváme řečnickým systémem, to zejména s ohledem na firemní klientelu, ale také partyboxem, jak je běžné pro konečné uživatele. To co jej od konkurence činí odlišným je, že je dodáván s dvěma bezdrátovými mikrofony, konkrétně s ručním bezdrátovým mikrofonem a vysílačem za oděv spolu s náhlavním mikrofonem. Oba bezdrátové mikrofony lze používat současně. Použité bezdrátové mikrofony fungují v pásmu UHF a jsou v souladu se všeobecným oprávněním Českého telekomunikačního úřadu.

Zařízení je postaveno na výkonovém digitálním zesilovači s vysokou účinnosti a na trojici reproduktorů, kde basové jsou desetipalcové, a výškový reproduktor je elektrodynamický. Uživatel ocení vysoký komfort obsluhy. Přehrávač Mp3 souborů z USB flash paměti, nebo SD karty, patří, stejně jako FM rádio a Bluetooth konektivita ke standardu. Hudbu tak můžeme přehrávat jak lokálně, tak i ze spárovaného chytrého telefonu, potažmo tabletu. Mikrofonní technika je doprovázena funkcemi potlačení zpěvu pro karaoke a také funkci priority pro potlačení hudby při moderování. Funkcí je zde opravdu mnoho (Meta Bass, několik ekvalizérů atp.) a všechny jsou dostupné prostřednictvím velkého ovládacího, a podtrhněme, že přehledného, ovládacího panelu s displejem. Parametry a nastavení se provádí v menu systému. Samozřejmě je i pamatováno na klasické kabelové připojení zdrojů signálu. K dispozici jsou vstupy pro mikrofon, kytaru i mobilní telefon, nebo počítač. Poslední vychytávkou, která stojí za zmínku, je funkce TWS, která umožňuje sdílení přehrávání hudby s dalším řečnickým systémem, čímž snadno zesílíte a zvětšíte ozvučení.

Jak už to u partyboxů bývá, zvláště laická veřejnost – koneční uživatele přivítají i dynamicky osvětlenou přední stěnu přístroje, která se mění podle přehrávané hudby a tvoří tak zajímavý světelný efekt. Je nastavitelná v mnoha režimech a pro ty konzervativnější je k dispozici i vypnutí tohoto osvětlení.
V neposlední řadě musíme, co se výbavy týče, zmínit i napájení z vestavěného akumulátoru, který se automaticky dobíjí po připojení k napájení ze sítě.

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

DEXON CZECH s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Stačí jedna rozhlasová ústředna, která zvládá 6 kanálů. Jak ozvučit firmu, kde výroba potřebuje jiný rytmus než kanceláře? Co když wellness centrum potřebuje uklidňující melodii v odpočívárně, ale energickou v posilovně? A restaurace, kde hosté chtějí slyšet živou hudbu, zatímco personál potřebuje informace o provozu? Jak jednoduše ovládat hudbu v různých zónách podle potřeby? Je možné vzdáleně streamovat hudbu do maticové rozhlasové ústředny Dexon JPA 6240 z chytrého telefonu?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933