Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Elektro veletrh v Plzni větší než loni!


Document Actions
elekpl4.jpg
Po dvou jarních akcích v Olomouci a Pardubicích se projekt sítě veletrhů elektrotechniky, elektroniky a energetiky stěhuje do západních Čech. Přímo v centru Plzně se letos již poosmé uskuteční ve dnech 11.-12. listopadu veletrh ELEKTROFEST PLZEŇ.
Petr Nasadil, ze dne: 4.11.2003
reklama

Letos poprvé výstava proběhne v novém dvoudenním modelu Elektrofest – kromě časové a finanční úspory nabízí vystavujícím firmám oproti minulosti intenzivnější kontakt s početnou elektrikářskou veřejností plzeňského regionu. Opět po krátké odmlce se také podařila obnovit splupráce s největším elektro velkoobchodem regionu – plzeňským Elfetexem. Ten ve své expozici představí na 30 svých hlavních dodavatelů a bude se výrazným způsobem podílet také na propagaci a doprovodných aktivitách veletrhu.

Tyto skutečnosti nejvíce přispěly k tomu, že počet vystavujících firem se oproti loňskému roku zvýšil o více než čtvrtinu – z 56 na 79! Největší výstavní plochu zabere již zmíněný Elfetex, foyer prvního patra bude dominovat stánek Západočeské energetiky, nebudou chybět zastoupení téměř všech světových značek ani nejvýznamější čeští výrobci v oboru.

Tato nabídka firem plně uspokojí odborné návštěvníky celého regionu. Měl by je přilákat i odborný doprovodný program veletrhu. Letos bude zaměřen na tři nosná témata – v prvním bloku budou přednášky na téma Elektroinstalační prvky, systémy a světelná technika pro administrativní a průmyslové objekty, ve druhém bude téma Nové a stávající předpisy pro stavbu a montáž elektrických rozvaděčů a konečně třetí téma je Projekce – montáž – revize.

Více informací nejen o odborném programu, ale také o celém veletrhu najdete na http://www.omnis.cz/elektra.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Nové kabelové nosné systémy Jupiter, které jsou vyráběny v Koposu Kolín, se vyznačují mnoha přednostmi ve srovnání s předchozím prodávaným typem žlabů, např. embosováním (prolis kolem perforovaných otvorů ve dně) pro zvýšení tuhosti žlabů ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933