Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Paní volala na hlavní číslo portálu se stížností. Objednala si změnu přípojky z jedné fáze na tři fáze. Technik přijel, přepojil vedení, ale jeho chybou polovina spotřebičů v bytě přestala fungovat. I když pojištění existuje, jeho plnění bude trvat ...
  • Zdá se někomu dnešní svět přetechnizovaný? Diví se někdo dnešnímu počtu norem? Vždyť před sto léty stačila malá brožurka a elektrotechnikům bylo vše jasné. Samozřejmě, pokrok a vývoj technologií nás dostal do tohoto stavu. Co vše je dnes v normalizaci ...

Volný vstup na první elektro veletrh v Liberci


Document Actions
__zdarma.gif
Volnou vstupenku a následně žárovku a katalog můžete obdržet pouhou registrací! Ovšem počet free katalogů a žárovek je omezený, tak neváhejte!
Petr Nasadil, ze dne: 2.12.2002
reklama

Síť elektro veletrhů pod hlavičkou OMNIS si za 10 let své existence získala respekt mezi odborníky v celé České republice. Letos jsme již úspěšně zrealizovali výstavy v Olomouci, Hradci Královém, Brně a Plzni. Kromě těchto zavedených projektů vám nyní představujeme premiérový ročník dvoudenního veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky 1.LIBERECKÝ ELEKTROFEST.

Veletrh se uskuteční 10. – 11. prosince v prostorách Expo sálu Centra Babylon v Liberci. To se za pouhé tři roky své existence stalo v libereckém regionu dobře známým a svou infrastrukturou i úrovní služeb je pro podobné akce ideálním místem.

Plochu Expo sálu zaplní téměř 50 firem z celé republiky. Prezentovat se budou převážně v oborech – elektroinstalace, elektromateriál a součástky, rozvody, výroba a zdroje elektrické energie, průmyslová elektronika, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika a osvětlovací technika, nebudou chybět ani technická literatura, poradenství a oborový software. Nebudou chybět značky jako OBO Bettermann, HAGER, METRA a další, veletrh je však také cenově přijatelnou šancí pro prezentaci menších firem z regionu, které se doposud veletržního dění nezúčastňovaly. Zajímavý bude bezesporu stánek Severočeské energetiky, a.s., která na podobné akci samozřejmě nebude chybět.

Veletrh bude pouze dvoudenní, což kromě časové úspory vystavovatelů skýtá také perspektivu intenzivnějších kontaktů s odbornou veřejností regionu. Tu by měla přitáhnout také široká nabídka přednášek a seminářů, organizovaný v prostorách Byznys centra Babylon. Jeden den bude koncipován pro projektanty elektro, druhý den bude zaměřen na problémy a novinky, určené revizním technikům a montážním firmám.

Organizátoři veletrhu při jeho propagaci těží z desetiletých zkušeností z pořádání regionálních akcí v oboru, což ve spojení s nedostatkem příležitostí pro prezentaci elektro firem na severu Čech dává velkou naději, že si 1. LIBERECKÝ ELEKTROFEST najde své pevné místo ve výstavním kalendáři.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Rakouská pobočka OBO BETTERMANN začíná stavět další objekt! S heslem "Růst potřebuje prostor" startuje výstavba nového kancelářského, logistického a školicího centra v Gramatneusiedlu. Tam vzniká budoucí zázemí OBO Austria. Do konce roku bude nová budova OBO přístřeším pro zhruba třicet pracovníků značky. Do budoucna značka OBO zpevní svou dosavadní síť. A jaké je ohlédnutí za českou pobočkou? V květnu 2019 společnost OBO BETTERMANN oslavila na pražském ...
Sortiment energeticky úsporných světelných zdrojů zažil po "pádu" klasických žárovek nebývalý rozvoj a neustále je rozšiřován. Velkých změn doznaly jak variabilita tvarů, tak i účinnost a délka životnosti. Pojďme se podívat, co na to přední výrobce světelných zdrojů, společnost OSRAM ...
Máte představu, jak navrhnout konstrukci podlahového systému? Víte, z jakých částí se skládá? Víte, s jakými variantami lze počítat? Pokud hledáte přehledný útlý sešit, ve kterém není nic zbytečného, čtěte tento článek!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933