Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Elektrická spojka 2018


Document Actions
Elektrická spojka 2018
Rok se s rokem sešel a připravujeme další, letos již šestý, ročník Elektrické spojky. Jde o setkání příznivců z řad elektrotechnických odborníků z celé České, ale i Slovenské republiky. Kde a kdy se Elektrická spojka bude konat? Na co se můžete těšit? Čím je letošní místo populární? Jak se přihlásit? Podívejte se na krátký pohled do minulého ročníku a čtěte podrobnosti v tomto článku ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.04.2018
reklama


Nejprve se setkávání příznivců odborných diskusí na portálech Elektrika konala u příležitosti CSE v Brně 2x ročně. Postupně se zrodila myšlenka udělat tuto akci samostatně, jako víkendovou a vymyslel se i oficiální název Elektrická spojka. Letošní 6. ročník jsme se rozhodli pořádat na stejném místě jako před rokem, protože prostřední, příroda a totální absence mobilních sítí uchvátila asi všechny dospělé účastníky. Ve videu se můžete podívat na sestřih loňské akce.




Termín konání:
18. - 20. 5. 2018

Místo konání:
Rekreační areál Pod Templštýnem

Mapu naleznete zde.


Program

Organizátorem tohoto ročníku stejně jako loni, je Radek Červený. Hlavní program se bude odehrávat v sobotu v odpoledních a večerních hodinách a ladí se jeho poslední detaily. Nebudou chybět oblíbené soutěže dovednostní, možná vědomostní, sportovní aktivity pro děti i dospělé, výlet a k tomu všemu bohatý raut, večer selátko, pivo a tombola.

Ubytování a organizační pokyny
Ubytování bude probíhat v pátek 18. května od cca 17 hodin v rekreačním středisku. Je zajištěno v táborových chatkách, každá chata má 4 lůžka tvořená 2 ks paland. Doporučujeme vlastní spacák. V areálu tábora jsou umývárny s teplou vodou, sprchy a toalety, chatky sociální zařízení nemají.
Snídaně se podávají v jídelně, formou švédských stolů. Ukončení celé akce je v neděli v dopoledních až poledních hodinách. 


Cena za účast
  • bez ubytování 720,- Kč / osoba
  • jedna noc (so/ne) 885,- Kč / osoba
  • dvě noci  (pá-ne) 1.050,- Kč / osoba


Uvedené ceny jsou kalkulovány tak, aby byly pokryty náklady na ubytování, pronájmy pártystanů, nábytku a občerstvení. Pro děti se sleva neposkytuje, provozovatel u ceny ubytování slevu na dítě nemá, pouze snídaně za sníženou cenu o 10 Kč, rozdíl ceny se bude řešit individuálně.


Kapacita je zhruba 60 míst, přihlášky posílejte pomocí přihlašovacího formuláře, pokud možno co nejdříve. Případné nejasnosti nebo jiné podrobnosti zodpovíme v diskusi pod článkem nebo telefonicky.


Závaznou přihlášku

účasti Elektrické spojky 2018

zašlete

níže uvedeným formulářem!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Nové kabelové nosné systémy Jupiter, které jsou vyráběny v Koposu Kolín, se vyznačují mnoha přednostmi ve srovnání s předchozím prodávaným typem žlabů, např. embosováním (prolis kolem perforovaných otvorů ve dně) pro zvýšení tuhosti žlabů ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933