Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Elektrická spojka 2018 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.04.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Elektrická spojka 2018


Elektrická spojka 2018
Rok se s rokem sešel a připravujeme další, letos již šestý, ročník Elektrické spojky. Jde o setkání příznivců z řad elektrotechnických odborníků z celé České, ale i Slovenské republiky. Kde a kdy se Elektrická spojka bude konat? Na co se můžete těšit? Čím je letošní místo populární? Jak se přihlásit? Podívejte se na krátký pohled do minulého ročníku a čtěte podrobnosti v tomto článku ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.04.2018



Nejprve se setkávání příznivců odborných diskusí na portálech Elektrika konala u příležitosti CSE v Brně 2x ročně. Postupně se zrodila myšlenka udělat tuto akci samostatně, jako víkendovou a vymyslel se i oficiální název Elektrická spojka. Letošní 6. ročník jsme se rozhodli pořádat na stejném místě jako před rokem, protože prostřední, příroda a totální absence mobilních sítí uchvátila asi všechny dospělé účastníky. Ve videu se můžete podívat na sestřih loňské akce.




Termín konání:
18. - 20. 5. 2018

Místo konání:
Rekreační areál Pod Templštýnem

Mapu naleznete zde.


Program

Organizátorem tohoto ročníku stejně jako loni, je Radek Červený. Hlavní program se bude odehrávat v sobotu v odpoledních a večerních hodinách a ladí se jeho poslední detaily. Nebudou chybět oblíbené soutěže dovednostní, možná vědomostní, sportovní aktivity pro děti i dospělé, výlet a k tomu všemu bohatý raut, večer selátko, pivo a tombola.

Ubytování a organizační pokyny
Ubytování bude probíhat v pátek 18. května od cca 17 hodin v rekreačním středisku. Je zajištěno v táborových chatkách, každá chata má 4 lůžka tvořená 2 ks paland. Doporučujeme vlastní spacák. V areálu tábora jsou umývárny s teplou vodou, sprchy a toalety, chatky sociální zařízení nemají.
Snídaně se podávají v jídelně, formou švédských stolů. Ukončení celé akce je v neděli v dopoledních až poledních hodinách. 


Cena za účast


Uvedené ceny jsou kalkulovány tak, aby byly pokryty náklady na ubytování, pronájmy pártystanů, nábytku a občerstvení. Pro děti se sleva neposkytuje, provozovatel u ceny ubytování slevu na dítě nemá, pouze snídaně za sníženou cenu o 10 Kč, rozdíl ceny se bude řešit individuálně.


Kapacita je zhruba 60 míst, přihlášky posílejte pomocí přihlašovacího formuláře, pokud možno co nejdříve. Případné nejasnosti nebo jiné podrobnosti zodpovíme v diskusi pod článkem nebo telefonicky.


Závaznou přihlášku

účasti Elektrické spojky 2018

zašlete

níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.