Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Elektrická spojka 2020 #1 pozvánka


Document Actions
Elektrická spojka 2020 #1 pozvánka
Zveme vás na víkendovou akci elektrotechniků! Letošní 8. ročník setkání elektrotechnických odborníků z České i Slovenské republiky bude předposlední víkend v květnu, opět na řece Želivce. Jako každý rok se můžete těšit na odborné diskuse, zajímavé soutěže a osobní setkání s kolegy z oboru. Nebude chybět zábava pro děti, tombola ani něco dobrého k zakousnutí k pivu.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 21.02.2020


Myšlenka víkendové akce vyplynula na pravidelných setkáních při konání CSE v Brně, protože nebylo za jeden večer možné probrat vše, co by se probrat chtělo. První ročníky byly ryze pánské, postupně začaly jezdit i partnerky a děti.
Základ ale zůstal stejný, celá akce se pořád nese v odborném duchu elektrotechniky.


Pozvánka na letošní ročník:



Termín konání:
22. - 24. května 2020


Místo konání:


Jak akce probíhá?
Většina účastníků přijíždí v pátek v podvečerních a večerních hodinách. Program dle vlastní chuti, pokud počasí dovolí, plánujeme posezení u ohně s pivem, špekáčkem.. Sobotní dopoledne necháváme na výlety po okolí, pro zájemce bude exkurze do Malé vodní elektrárny, v areálu je lanový park nebo kdo se potřebuje dospat.. Hlavní program začíná ve 14 hodin zahájením, budou probíhat soutěžní disciplíny pro dospělé i děti, proběhne testování znalostí i zručnosti za podpory jídla i pití. Vše v zábavném a dobrovolném duchu.
V podvečerních hodinách budou vyhlášeny výsledky soutěží a proběhne tombola.
Účast je dobrovolná, můžete se soutěžit, diskutovat nebo fandit ostatním a dobře se bavit. To vše za podpory a ve spolupráci sponzorů.

Kdo za celou akcí stojí?
Letos jsme si organizaci vzali na starost sami, podporu dobrovolníků samozřejmě odmítat nebudeme a finanční podporu zajistí sponzoři, kteří se podílí velkou mírou na občerstvení. Pro letošní rok jimi jsou TECO a.s., DEHN s.r.o., Hager Electro s.r.o. a ELKOV elektro a.s.

Cenová kalkulace pro účastníka:
  • 1500,- bez DPH na osobu/pobyt
V ceně je zahrnuto ubytování ve 4-lůžkových chatkách s povlečením od pátku do neděle, polopenze začínající páteční večeří a končící v neděli snídaní.

Kdo by chtěl ubytování ve zděné budově, budeme řešit individuálně, ale kapacita je omezená.

Podívejte se na krátký sestřih z loňského ročníku
a nezapomeňte se přihlásit!





Závaznou přihlášku
účasti Elektrické spojky 2020
zašlete
níže uvedeným formulářem!


 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 33)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Diskusní fóra, to je svět! Mají svá pozitiva, ale také úskalí. Ostatně jako každý jiný nástroj. V tomto případě vznikla tato aktivita díky rychlému výroku jednoho dlouholetého uživatele, kdy podmíněně zpochybnil deklarované vlastnosti hodně provokativní nabídkou. I když se můžeme nad tím samozřejmě pousmát, výrobci zminěné krabice se ledabylými výkřiky neztotožňují. A jak to dopadlo sledujte zde ...
Portál Elektrika se vyvíjí postupnými interakcemi 26 let. Je zvykem provedené a plánované úpravy diskutovat osobně s těmi, kteří se hlásí být insidery této platformy. Zakládáme si na skutečnosti, že u nás nelze čekat vše stejné jako vidíte na jiných místech internetu. Letos se změn nahromadilo více, o to větší důvod to probrat. Kdo se chystá na AMPER a chce být u změn také, rádi dáme "kafe" u nás na stánku :-) Kudy k nám vede cesta, sledujte zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933