Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

BVV: Podnikání bez bariér


Document Actions
BVV: Podnikání bez bariér
Jaké překázky panují na vnitřním trhu Evropské unie? Jaké podmínky platí pro ochranu práv a průmyslového vlastnictví? Zajímá vás problematika norem a standardizace v EU? Odpovědi poskytne seminář, jehož cílem je informovat o připravovaných návrzích...!
Jiří Erlebach, ze dne: 6.09.2008

Seminář Podnikání bez bariér
Dvouhodinový seminář formou panelové diskuse se zaměřením na identifikaci překážek, které z pohledu českých podnikatelů přetrvávají na vnitřním trhu, připravili Svaz průmyslu a dopravy ČR a CEBRE – Česká podnikatelská reprezentace při EU v rámci odborných doprovodných programů při 50. Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně (15.-19.8.2008). Seminář se uskuteční 17.9.2008 v Business Centru pavilonu E.

Na panelu vystoupí zástupci podnikatelské sféry a experti na danou problematiku. Hlavními tématy diskuse budou implementace směrnice o službách, ochrana práv a průmyslového vlastnictví a problematika norem a standardizace v Evropské unii.

Cílem setkání je informovat české podnikatele o připravovaných návrzích na evropské úrovni dotýkajících se podnikatelského prostředí a získat zpětnou vazbu ohledně překážek, s nimiž se podnikatelé setkávají při realizaci aktivit na vnitřním trhu Unie.

Zástupci podnikatelské sféry a experti na danou problematiku budou diskutovat zejména o implementaci směrnice o službách, ochraně práv a průmyslového vlastnictví a problematice norem a standardizace v Evropské unii.

Seminář je realizován v rámci cyklu workshopů a seminářů, jejichž výstupem bude zpracovaná analýza identifikovaných bariér vnitřního trhu.

Účast na semináři je možná po vyplnění přihlášky do 12. září 2008 a jejím zaslání na adresu: mtrublova@spcr.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933