Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

BVV: 2. ročník b2fair Kontakt - Kontrakt 2008


Document Actions
BVV: 2. ročník b2fair Kontakt - Kontrakt 2008
Nevíte, co se skrývá pod názvem b2fair? Jedná se o koordinované setkání zástupců firem. Kdy a kde se toto setkání uskuteční a na jakém principu funguje? Jaké jsou výhody registrace účasti na akci? Názory účastníků minulého ročníku si můžete přečíst zde...!
Jiří Erlebach, ze dne: 18.08.2008

2. ročník b2fair Kontakt - Kontrakt 2008
Druhý ročník kooperačního setkání firem pod názvem b2fair Kontakt - Kontrakt 2008 se uskuteční ve dnech 16. až 17.9.2008 v prostorách Kongresového centra a na stáncích vystavovatelů. Pořádá ho Krajská hospodářská komora jižní Moravy a Regionální hospodářská komora Brno ve spolupráci s Veletrhy Brno, a.s. a partnery sítě Enterprise Europe Network.

K dvoustranným obchodním schůzkám s přesným časovým harmonogramem se zde sejdou zástupci firem z celé Evropy. Mnozí se budou, na základě zkušeností z minulého ročníku, účastnit opakovaně. Přínos projektu dokládá například Rostislav Bártek, obchodní ředitel firmy HELPTEAM, a.s.: „Dostat příležitost vybrat si obchodní partnery pro jednání na jednom místě po dobu dvou dnů MSV v Brně za pomoci RHK Brno, to je pro malé a střední podnikatele HIT!

Dvě konkrétní domluvy na spolupráci při vývoji a dodávkách dřevozpracujících zařízení a obdržení několika poptávek a jedna objednávka z oboru technologických ocelových konstrukcí jsou uskutečněným krokem k novým obchodním partnerům. Bylo to pro naši firmu další skvělé rázové posunutí obchodního stylu a injekce do běžné každodenní podnikatelské činnosti směřující k novým kontaktům. A když se zadaří, tak i směřující k obdržení objednávky a k potvrzení spolupráce nebo k uzavření kontraktu.“

Podobně se na situaci dívá také Pravoslav Kyselák, ředitel společnosti STROZATECH s.r.o.: „Během akce b2fair na MSV roce 2007 jsme navázali kontakt s firmou Leantechnik AG z Německa. Jejich firemní systém ucelených uzlů převodovek jsme použili při vypracování nabídky pro speciální automatický vyřezávací stroj na gumové koberce.“

Registrace zájemců je podmínkou.

Letošní účast na akci b2fair Kontakt - Kontrakt 2008 je opět otevřena všem zájemcům, kteří se nejpozději do 30. srpna zaregistrují na www.b2fair.com.

Aby si účastníci našli k jednání ty nejvhodnější partnery, v rámci registrace vyplní profil popisující firemní aktivity a nabízený či poptávaný druh spolupráce. Registrační profily jsou poté zveřejněny v elektronickém katalogu firem, ze kterého si účastníci vyberou potenciální partnery k jednání a výsledek obdrží v podobě individuálního harmonogramu obchodních schůzek.

Tuzemští zájemci získají za registrační poplatek 250,- Kč prostory pro jednání s vystavovateli i návštěvníky přímo v areálu výstaviště, vstupenku na Mezinárodní strojírenský veletrh a katalog vystavujících firem, propagaci na www stránkách projektu i v jeho tištěném katalogu a především garanci dvoudenních obchodních jednání dle časového rozpisu.

"Je to zajímavá příležitost pro všechny, kdo chtějí čerpat největší benefity veletržní účasti při maximální úspoře času i nákladů," říká ředitel Regionální hospodářské komory Brno Petr Bajer.

Letošní akce naváže na předchozí setkání Kontakt - Kontrakt pořádaná na brněnském výstavišti. Poslední se uskutečnilo v říjnu 2007 za účasti zástupců 129 firem z 15 zemí, během kterých proběhlo přes 600 jednání.

Koncepce b2fair (business to fairs) se již osvědčila na veletrzích jako Hannover Messe nebo AMB Stuttgart. Její vysokou efektivitu potvrdilo více než 75% účastníků, podle kterých představuje dosažení maximálně možných výsledků s minimálními náklady a stráveným časem. Akce b2fair se pravidelně konají také na vedoucím skandinávském průmyslovém veletrhu HI Industry v dánském Herningu, na mezinárodním veletrhu subdodavatelů Elmia Subcontractor ve švédském Jönköpingu.
 

Více informací a přihlášky:
Regionální hospodářská komora Brno / Enterprise Europe Network Brno
Oto Hrdlička
Tel: +420 532 194 918
e-mail: zahranici@rhkbrno.cz

Tato akce je realizována za podpory Jihomoravského kraje.

Více informací na www.bvv.cz/msv

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Veletrhy Brno, a. s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933