Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

ABB: Katalog řadových svorek


Document Actions
ABB: Katalog řadových svorek
Svorky v rozvaděči? Naprosto nedůležitá zbytečnost, radí soused sousedovi u padající pěny ... I takové radě se dá věřit pokud půjde o rozvaděč s několika prvky. Náš pohled na náplň rozvaděčů je dnes jiný. Při návrzích uvažujeme nikoliv v jednotkách, ale desítkách modulů. Když se pak v praxi sejde u hrdla rozvaděče na dvě stovky rozpletených vodičů, řadové svorky považujeme za jakýsi standard.
Igor Nováček, ze dne: 15.04.2011

Svorky v rozvaděči? Naprosto nedůležitá zbytečnost, radí soused sousedovi u padající pěny ...

I takové radě se dá věřit pokud půjde o rozvaděč s několika prvky. Náš pohled na náplň rozvaděčů je dnes jiný. Při návrzích uvažujeme nikoliv v jednotkách, ale desítkách modulů. Když se pak v praxi sejde u hrdla rozvaděče na dvě stovky rozpletených vodičů, řadové svorky považujeme za jakýsi standard.

Mám před sebou pracovní sešit ABB řadové svorky. Nejde přímo o podrobný katalog, ale o přehled určený pro rychlý výběr. Pokud si přejete podrobný technický zdroj informací k řadovým svorkám ABB, budete mít možnost si o něj níže požádat také.


Pro větší náhled kliknout!

Co v tomto materiálu nalezneme?
Šroubové svorky, pružinové svorky, ADO systém, výkonové svorky, šroubové svorky pro násuvné konektory a minisvorky, značení, charakteristiky, ...)


Pro větší náhled kliknout!

Jednotlivé kapitoly jsou sestaveny stručně a přehledně s těmi nejdůležitějšími informacemi. Podívejte se na některý z náhledů. Jediné, co jsem zde nenašel, jsou podrobnosti o ADO systému. Na stránce 17 se dovtípíme z obrázků, že jde o systém, který s použitím speciálních nástrojů uspoří čas spolu s bezpečnější prací. Ale ADO systému se budeme věnovat v jiném článku.

Závěr:
Uvedený pracovní sešit plní účel, ke kterému je určen více než dostatečně.

Pokud pracujete v oboru, máte možnost si o tento materiál zažádat níže uvedeným formulářem!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ABB s.r.o, ELSYNN
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933