Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Chcete si otestovat instalaci rozvodnice HAGER?


Document Actions
Chcete si otestovat instalaci rozvodnice HAGER?
Během června 2011 můžete obdržet zdarma rozvodnici, kterou instalujete například u některého svého klienta. Pokud se s námi rozdělíte o své kladné či záporné zkušenosti v našich diskusích, získáte navíc ještě něco. Tato neobvyklost není výherní soutěží, ale novou praktickou komunikací s odborníky v terénu ...
Vilém Gracias, ze dne: 27.05.2011


Přiznávám se, že mám slabost pro hry. Na druhou stranu doslova nesnáším trapné soutěže typu "nakup minerálky a vyhrej BMW". Tato akce HAGERu má odhalit slabiny jejich rozvodnic. Ovšem můj pocit je takový, že se žádné slabiny neočekávají. Jinak si nedovedu vysvětlit tu jistotu, že nikdo z účastníků nenapíše veřejně něco záporného.



Během června 2011 si zažádejte o rozvodnici
níže uvedeným formulářem "Bezplatně objednat". Pokud chcete zvýšit své šance mezi prvními padesáti, napište do poznámky znění "úsměvného překlepu" tohoto katalogu (viz ...)



Během července a srpna ji instalujte
a poznamenejte si vaše zkušenosti s montáží v těchto bodech:
  • kolik jste měli prostoru při osazování přístroji
  • jak se vám rozvodnice usazovala do zdi
  • práce s vedením a svorkovnicemi
Každá rozvodnice má své klady, proto zde nebudu přednosti zmiňovat. V průběhu můžete podávat svůj komentář v našich diskusích. Závěr akce bude v září, kdy se HAGER přizná, jak dopadl a ocení zúčastněné kritiky. A nač se mohou nejlepší kritici těšit? Předesílám, že kritika nejsou nadávky a naopak reklamní slogany a trapné superlativy se také nehodnotí! Jsme technici a tak se na vše díváme z praktického pohledu!



Ipod nano a další drobnůstky čekají na aktivní čtenáře. Počítá se s tím, že účastníci jsou především odborníci, nikoliv sběrači propisek, proto HAGER věnuje spíš praktické věci.

 
Pro větší náhled kliknout!

Už jsem informoval své přátele o tomto testování. Bohužel byli rychlejší než moje pomalá výzva. Vypadá to, že mají Elektriku pod kontrolou víc, než jsem si myslel.



Rozvodnice pro testování byly rozdány ...
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 6)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933