Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Chcete si otestovat instalaci rozvodnice HAGER? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.05.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Chcete si otestovat instalaci rozvodnice HAGER?


Chcete si otestovat instalaci rozvodnice HAGER?
Během června 2011 můžete obdržet zdarma rozvodnici, kterou instalujete například u některého svého klienta. Pokud se s námi rozdělíte o své kladné či záporné zkušenosti v našich diskusích, získáte navíc ještě něco. Tato neobvyklost není výherní soutěží, ale novou praktickou komunikací s odborníky v terénu ...
Vilém Gracias, ze dne: 27.05.2011



Přiznávám se, že mám slabost pro hry. Na druhou stranu doslova nesnáším trapné soutěže typu "nakup minerálky a vyhrej BMW". Tato akce HAGERu má odhalit slabiny jejich rozvodnic. Ovšem můj pocit je takový, že se žádné slabiny neočekávají. Jinak si nedovedu vysvětlit tu jistotu, že nikdo z účastníků nenapíše veřejně něco záporného.



Během června 2011 si zažádejte o rozvodnici
níže uvedeným formulářem "Bezplatně objednat". Pokud chcete zvýšit své šance mezi prvními padesáti, napište do poznámky znění "úsměvného překlepu" tohoto katalogu (viz ...)



Během července a srpna ji instalujte
a poznamenejte si vaše zkušenosti s montáží v těchto bodech:
Každá rozvodnice má své klady, proto zde nebudu přednosti zmiňovat. V průběhu můžete podávat svůj komentář v našich diskusích. Závěr akce bude v září, kdy se HAGER přizná, jak dopadl a ocení zúčastněné kritiky. A nač se mohou nejlepší kritici těšit? Předesílám, že kritika nejsou nadávky a naopak reklamní slogany a trapné superlativy se také nehodnotí! Jsme technici a tak se na vše díváme z praktického pohledu!



Ipod nano a další drobnůstky čekají na aktivní čtenáře. Počítá se s tím, že účastníci jsou především odborníci, nikoliv sběrači propisek, proto HAGER věnuje spíš praktické věci.

 
Pro větší náhled kliknout!

Už jsem informoval své přátele o tomto testování. Bohužel byli rychlejší než moje pomalá výzva. Vypadá to, že mají Elektriku pod kontrolou víc, než jsem si myslel.



Rozvodnice pro testování byly rozdány ...
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Hager Electro s.r.o. - Pražská 238, Zdiby - 281 045 721 - info@hager.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.