Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Vizuální IR teploměr Fluke VT04


Document Actions
Vizuální IR teploměr Fluke VT04
Nový vizuální IR teploměr Fluke VT04 pomáhá okamžitě detekovat problémy díky kombinaci pohodlí infračerveného teploměru s vizuálními výhodami termokamery – vytváří tak zcela novou kategorii nástroje. Modely VT02 a VT04 jsou stejně variabilní jako potíže, které máte řešit. Zjistěte, jak vám mohou pomoci rychle detekovat problémy.
Komerční sdělení, ze dne: 22.10.2013
reklama


Společnost Fluke Corporation představuje vizuální IR teploměr Fluke® VT04 Visual IR Thermometer, nejmodernější nástroj pro vyhledávání poruch s vestavěným digitálním fotoaparátem a prolínající teplotní mapou, který překlenuje mezeru mezi tradičními IR teploměry a infračervenými kamerami.



Teploměr VT04 vychází z extrémně populárního typu Fluke VT02, je vybaven technologií PyroBlend™ Plus se čtyřnásobně vyšším rozlišením než typ VT02 a automatickými funkcemi alarmu. Je ideálním nástrojem pro prvotní vyhledávání problémů pro elektrotechniku, průmyslovou údržbu, klimatizační systémy HVAC/R a automobilový průmysl.



Uživatelé s verifikovaným uživatelským účtem si mohou prohlédnout 15 příkladů účinného nasazení, která ukazují, jak vám vizuální IR teploměry Fluke pomohou snáze nalézt horká a studená místa zde.

POKUD POUŽÍVÁTE PODOBNÉ TEPLOMĚRY,
JAK VÁM POMÁHAJÍ?
JSTE SPOKOJENI?
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 4)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933