Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...

Termokamerové systémy Workswell ThermoInspector a WIRIS


Document Actions
Termokamerové systémy Workswell ThermoInspector a WIRIS
Termokamerové systémy společnosti Workswell ThermoInspector a WIRIS se utkaly v letošním roce o ocenění ZLATÝ AMPER. WIRIS, který v soutěži uspěl, je ucelený termovizní systém pro drony. ThermoInspector je pak inspekční systém pro monitoring, analýzu a vyhodnocení sváření plastů a kovů, vstupně-výstupní kontrolu, ale i jakostní, termální a jiné testování během celého procesu výroby.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.11.2016
reklama

O termokamerách jsme si povídali s Janem Sovou.



Krátce o společnosti Workswell
Společnost Workswell je technologickou, vývojovou a obchodní společností působící na českém a slovenském trhu se sídlem v Praze a pobočkou v Rožnově pod Radhoštěm a Žilině. Jedním z hlavních cílů společnosti je rozvoj a aplikace nových trendů v oblasti bezkontaktního měření teploty pomocí termografických kamer, jejich dodávky do odvětví průmyslu, stavebnictví, potravinářství, chemického průmyslu, bezpečnostních technologií a také jejich integrace do průmyslových procesů jako prvku vstupně-výstupní kontroly. Společnost Workswell zastupuje několik světových výrobců termografických kamer, které dodává na český a slovenský trh. Participuje při výrobě a návrhu nových produktů a spolupracuje při vývoji softwarových řešení na míru.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933