Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Vizuální IR teploměr Fluke VT04 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.10.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Vizuální IR teploměr Fluke VT04


Vizuální IR teploměr Fluke VT04
Nový vizuální IR teploměr Fluke VT04 pomáhá okamžitě detekovat problémy díky kombinaci pohodlí infračerveného teploměru s vizuálními výhodami termokamery – vytváří tak zcela novou kategorii nástroje. Modely VT02 a VT04 jsou stejně variabilní jako potíže, které máte řešit. Zjistěte, jak vám mohou pomoci rychle detekovat problémy.
Komerční sdělení, ze dne: 22.10.2013



Společnost Fluke Corporation představuje vizuální IR teploměr Fluke® VT04 Visual IR Thermometer, nejmodernější nástroj pro vyhledávání poruch s vestavěným digitálním fotoaparátem a prolínající teplotní mapou, který překlenuje mezeru mezi tradičními IR teploměry a infračervenými kamerami.



Teploměr VT04 vychází z extrémně populárního typu Fluke VT02, je vybaven technologií PyroBlend™ Plus se čtyřnásobně vyšším rozlišením než typ VT02 a automatickými funkcemi alarmu. Je ideálním nástrojem pro prvotní vyhledávání problémů pro elektrotechniku, průmyslovou údržbu, klimatizační systémy HVAC/R a automobilový průmysl.



Uživatelé s verifikovaným uživatelským účtem si mohou prohlédnout 15 příkladů účinného nasazení, která ukazují, jak vám vizuální IR teploměry Fluke pomohou snáze nalézt horká a studená místa zde.

POKUD POUŽÍVÁTE PODOBNÉ TEPLOMĚRY,
JAK VÁM POMÁHAJÍ?
JSTE SPOKOJENI?
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.