Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

Super odolné a kompaktní 2mm pitch kabelové konektory Datamate Harwin


Document Actions
Článek
Výběr správného konektoru je klíčový pro úspěch jakéhokoliv elektrotechnického projektu. Při hledání různých možností jsem narazil na řadu konektorů Datamate od Harwinu. Ta představuje řadu konektorů pro náročné průmyslové aplikace. Nabízejí vysokou odolnost a spolehlivost v extrémních podmínkách, a to díky designu a technickým specifikacím, jako je například proudové zatížení 3A na kontakt nebo odolnost vůči teplotám, vibracím a nárazům. Více zde ...
Reportér, ze dne: 2.12.2023
reklama


Powell Electronics (Logan Township, New Jersey, USA) přichází s řešením pro náročné průmyslové aplikace, jako jsou obrana, letectví a průmyslové systémy. Představuje 2mm pitch Datamate kabelové konektory od Harwin, které jsou synonymem pro odolnost a kompaktnost.



Vysoká odolnost a spolehlivost
Tyto konektory jsou navrženy pro použití v nejnáročnějších podmínkách - na zemi, na moři i ve vzduchu. Jejich kompaktní design a vysoká odolnost z nich činí ideální volbu pro mnoho aplikací. Klíčem k jejich výjimečnosti je design s čtyřmi kontaktními body, který zajišťuje, že elektrické spojení zůstane stabilní i při extrémních vibracích a nárazech.

Technické specifikace, které odpovídají vysokým standardům
Datamate konektory Harwin nabízejí proudové zatížení 3A na kontakt a jsou schopné pracovat v teplotním rozmezí od -55°C do +125°C. Jejich odolnost vůči vibracím 10G po dobu 6 hodin a odolnost vůči nárazu 100G po dobu 6ms jsou výsledkem pečlivého vývoje a testování. S garantovanou životností alespoň 500 cyklů zapojení a odpojení, tyto konektory jsou navrženy pro dlouhodobé a spolehlivé používání.

Různorodé aplikace a flexibilita
V rámci řady Datamate nabízí Harwin produkty jako Datamate Mix-Tek, Datamate J-Tek a Datamate L-Tek. Tyto konektory poskytují kombinaci signálových, napájecích a koaxiálních kontaktů, pevné spojení díky šroubovacím spojům a rychlé a spolehlivé západkové spojení. Jsou ideální pro instalace, kde je vyžadována maximální spolehlivost a odolnost proti extrémním podmínkám.



Konkurence a alternativy na blízkém trhu
Harwin čelí konkurenci od renomovaných výrobců a distributorů jako jsou HARTING, Phoenix Contact a Würth Elektronik z Německa, TTI, Inc., SOS electronic s.r.o. a GME s.r.o. z České republiky, a Fischer Elektronik a RS Components z Rakouska. Tyto společnosti nabízejí širokou škálu konektorů a komponent, které mohou konkurovat Harwinu v oblastech jako jsou odolnost, spolehlivost a flexibilita v aplikacích.

Zajímá mě, zda tuto značku již u nás někdy použil.
JP, Mělník


Pro další informace o společnosti Powell navštivte www.powell.com



 

Pravidelný sobotní přehled novinek a bonusů
z celého portálu Elektrika získáte přihlášením

 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT


FIREMNÍ TIPY
Digitalizace nás kromě jiných služeb zasypává také daty. Máme tolik dat, že se v nich často nemůžeme vyznat. O tom, co nám dnes poskytuje digitalizovaná knihovna, hovořím s Petrem Žabičkou z Moravské zemské knihovny. Žijeme v době, kdy nové publikace nevznikají, nejsou žádní autoři odborných článků. Jsme zasypávání krátkými reklamními úryvky a zdroje ke studiu nám zůstávají skryty pod tlustou vrstvou marketingových cílů. Co s tím?
Nové kabelové nosné systémy Jupiter, které jsou vyráběny v Koposu Kolín, se vyznačují mnoha přednostmi ve srovnání s předchozím prodávaným typem žlabů, např. embosováním (prolis kolem perforovaných otvorů ve dně) pro zvýšení tuhosti žlabů ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933