Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Výzva elektrotechnickým spolkům 


Document Actions
Článek
Případnou dohodu je třeba podpořit. Článek vyzývající cechy k jednání jsme nalezli minulý týden na stránkách ESČ!
Jaroslav Ďoubalík, ze dne: 7.05.2001
reklama

Elektrotechnický svaz český vyzývá touto cestou elektrotechnické spolky působící aktivně na území České republiky k zahájení diskuse na téma "Samospráva elektrikářů".
Informace k tomuto tématu, kterými ESČ disponuje, byly postupně publikovány v časopise ELEKTRO č. 1/2001 ("Úloha a postavení profesních společenstev ...." a "ESČ je připraven převzít kompetence ....") a v č. 4/2001 ("Samospráva elektrikářů"). Některé aktuální informace jsou zveřejňovány i na této internetové adrese.
ESČ má v úmyslu uspořádat koncem května 2001 schůzku představitelů elektrotechnických spolků, které projeví o účast na takovém jednání zájem. Formu veřejné výzvy prostřednictvím odborného tisku volíme proto, že nemáme k disposici databázi spolků, které v oboru aktivně působí.
Vyzýváme zájemce o účast na této akci, aby kontaktovali sekretariát ESČ do 11. května 2001. Konkrétní datum a místo jednání bude dohodnuto v závislosti na počtu účastníků a s přihlédnutím k jejich časovým možnostem.

Ing. Jaroslav Ďoubalík, výkonný tajemník ESČ
Kontakt:
Elektrotechnický svaz český
Zelený pruh 1294/52
147 08 Praha 4
tel.: 02/44464649, 44464072
fax: 02/44464076
e-mail: esc@iol.cz

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ESČ Elektrotechnický Svaz Český
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933