Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Navštivte největší podzimní pražskou elektrovýstavu


Document Actions
Navštivte největší podzimní pražskou elektrovýstavu
Podzim je období, kdy se koná série různých elektrotechnických výstav a veletrhů. Pořadatelská společnost Omnis Olomouc si vás dovoluje pozvat na další z nich - veletrh Aspera Elektrofest Praha. Bližší informace o konání akce naleznete zde ...
Petr Nasadil, ze dne: 29.10.2008
reklama
Projekt regionální sítě veletrhů elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELEKTROFEST se podruhé představí v Praze. V Top Hotelu v Praze - Chodově se ve dnech 30.-31. října 2008 uskuteční 2.ročník veletrhu Aspera Elektrofest Praha.

Top Congress Hall v Top Hotelu bude zcela zaplněna vystavovateli. Své služby a výrobky zde bude prezentovat více než sedmdesát firem z celé republiky - nejsilněji budou zastoupeny obory elektroinstalace, elektromateriál a součástky, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika.

Nabídka firem plně uspokojí odborné návštěvníky, pro které je také nachystána řada přednášek a seminářů, novinkou je dárek a občerstvení pro každého návštěvníka akce a možnost výhry v tombole, bohatě podpořené generálním partnerem veletrhu, velkoobchodem elektroinstalačním materiálem Aspera Praha.

Otevřeno pro veřejnost je ve čtvrtek od 9,00 do 17,00 hodin, v pátek od 9,00 do 15,00 hodin.

 
 

 



FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Jaké problémy mohou nastat při tvorbě projektových dokumentací hromosvodu pro rodinné domy? Je časté, že nízká kvalita dokumentace komplikuje práci realizovních firem? Co obvykle chybí v těchto nedostatečných projektech? Jak důležitá je analýza rizik v projektování hromosvodů? Co všechno by měla obsahovat kvalitní technická zpráva? Je pravda, že někteří lidé nevědí, jak by měla správná dokumentace vypadat, a jsou spokojení jen s několika listy papíru? Jaký rozdíl je mezi zkušenými projektanty a těmi, kteří "podvádějí" v projektování? Co všechno zahrnuje dobře vypracovaný projekt hromosvodu a uzemnění?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933