Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Přes čtvrt století se účastníme nejen AMPERu ale i dalších veletrhů. Jak hodnotit každý ročník když je každý úplně jiný?Rychlé, obecné hodnocení je příliš subjektivní a vypovídá pouze o jednom z mnoha další pohledů. Neustálé hodnocení veletrhů, často ...
  • Katalog slouží jako zdroj informací pro elektrotechniky, kteří provádějí aktualizace a náhrady starších jističů pro své klienty. Poskytuje vysvětlení, jaké jsou dostupné náhrady a jaké specifické kroky a montážní sady jsou potřebné pro správnou ...

Na velkém předváděcím dni v Olomouci se předvedlo 49 vystavovatelů


Document Actions
Na velkém předváděcím dni v Olomouci se předvedlo 49 vystavovatelů
Ve čtvrtek 8. října se v prostorách VO Elpremo konala největší elektro výstava v Olomouckém kraji. Své novinky zde prezentovalo 49 vystavovatelů z řad předních českých výrobců a dovozců elektroinstalačního materiálu. V rámci doprovodného programu se pak uskutečnily dva odborné semináře společností Sechneider Electric a Siemens. Účast na akci byla již tradičně vysoká.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.12.2015
reklama

Výstava Elpremo nabídla ukázku výroby rozvaděčových skříní, možnost nákupu materiálu, seznámení s novinkami prezentujících se výrobců i občerstvení formou rautu.

Společnost Schneider Electric pořádala na výstavě seminář na téma Unikátní řešení s vypínači UNICA a Nové modulární rozvodnice EASY 9. Společnost Siemens pak na druhém semináři představila Programovatelný automat řady Simatic S7-1200, panely řady Simatic HMI Basic a vývojové prostředí TIA Portal.



Krátce o společnosti Elpremo
Společnost Elpremo byla založena roku 1991. Svou činnost zahájila 1. ledna 1992 se zaměřením na elektroúdržbu a revize. Během krátké doby rozšířila svou působnost do oborů elektromontáž, velkoobchod elektroinstalačního materiálu, výroba rozvaděčů, automatizace, měření a regulace a projekční činnost.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ELPREMO, spol. s r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
V současné době platí povinnost nechat certifikovat každý rozvaděč, ať už se jedná o malou rozvodnici s jedním modulem nebo velký průmyslový rozvaděč. Neustálým bodem diskuzí mezi odbornou veřejností je pak spor o této povinnosti u malých domovních rozvaděčů, které se prakticky skládají z již certifikovaných komponentů. Přeptali jsme se tedy přímo konkrétních řemeslníků, jaký je jejich názor ...
Repríza KNX výroční konference k 30. výročí KNX ve světě. Událostí prováděl Josef Kunc s Vítem Pivoňkou. Z programu této události očekávejte významné novinky pro všechny partnery KNX, jejich hodnocení a doporučování potencionálním zákazníkům, poznatky z vynikajícího projektu KNX systémové instalace, chyby v projektech a při jejich realizaci a předcházení jim, představení všech ...
Univerzálnost a efektivnost, spolu s velmi kompaktním provedením jsou hlavními přednostmi nového programovatelného mikro-PLC Simatic S7-1200 od společnosti Siemens, který lze využít pro široké spektrum aplikací. Čím se odlišuje od předchozích modelů a co nového dokáže nabídnout?
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933