Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Na velkém předváděcím dni v Olomouci se předvedlo 49 vystavovatelů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Na velkém předváděcím dni v Olomouci se předvedlo 49 vystavovatelů


Na velkém předváděcím dni v Olomouci se předvedlo 49 vystavovatelů
Ve čtvrtek 8. října se v prostorách VO Elpremo konala největší elektro výstava v Olomouckém kraji. Své novinky zde prezentovalo 49 vystavovatelů z řad předních českých výrobců a dovozců elektroinstalačního materiálu. V rámci doprovodného programu se pak uskutečnily dva odborné semináře společností Sechneider Electric a Siemens. Účast na akci byla již tradičně vysoká.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 2.12.2015


Výstava Elpremo nabídla ukázku výroby rozvaděčových skříní, možnost nákupu materiálu, seznámení s novinkami prezentujících se výrobců i občerstvení formou rautu.

Společnost Schneider Electric pořádala na výstavě seminář na téma Unikátní řešení s vypínači UNICA a Nové modulární rozvodnice EASY 9. Společnost Siemens pak na druhém semináři představila Programovatelný automat řady Simatic S7-1200, panely řady Simatic HMI Basic a vývojové prostředí TIA Portal.



Krátce o společnosti Elpremo
Společnost Elpremo byla založena roku 1991. Svou činnost zahájila 1. ledna 1992 se zaměřením na elektroúdržbu a revize. Během krátké doby rozšířila svou působnost do oborů elektromontáž, velkoobchod elektroinstalačního materiálu, výroba rozvaděčů, automatizace, měření a regulace a projekční činnost.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ELPREMO, spol. s r. o. - Řepčínská 86, Olomouc - 587 438 800 - elpremo@elpremo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.