Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Liberecký ElektroFest udržuje pozici!


Document Actions
efest_lib031_4.jpg
Poslední elektroveletrh v tomto roce se blíží. Největší elektrotechnická událost v severních Čechách udělá tečku za letošními prezentacemi. Centrum Babylon, Liberec 3.-4.12.2003. Co vše najdete letos?
Petr Nasadil, ze dne: 30.11.2003
reklama

Loni jsme se rozhodli rozšířit síť našich regionálních elektroveletrhů o Liberecký ELEKTROFEST a tento krok se ukázal správným. Nebývalý zájem odborné veřejnosti regionu a následná spokojenost vystavujících firem s průběhem veletrhu nás velmi těší a věříme, že si veletrh v Liberci vybuduje tradici a své místo v diářích všech, kteří mají s elektřinou na Liberecku co do činění.

2. ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ELEKTROFEST LIBEREC se uskuteční ve dnech 3. - 4.prosince 2003 v osvědčených prostorách Exposálu centra Babylon. Své služby a výrobky zde bude prezentovat přes padesát firem z celé republiky, slušné zastoupení budou mít i firmy z regionu. Nejsilněji budou zastoupeny obory – elektroinstalace, elektromateriál a součástky, pomůcky a nářadí pro elektrikáře, měřicí a zkušební technika, nebude chybět ani technická literatura, software a poradenství v oboru.

Tato nabídka firem plně uspokojí odborné návštěvníky celého regionu. Měl by je přilákat také odborný doprovodný program veletrhu, který proběhne přímo v objektu Centra Babylon, v Byznys centru Babylon. Letos bude zaměřen na dvě nosná témata – v prvním bloku budou přednášky na téma Projekce – montáž – revize a ve druhém Nové a stávající předpisy pro stavbu a montáž elektrických rozvaděčů.

Více informací nejen o odborném programu, ale také o celém veletrhu najdete na http://www.omnis.cz/elektra

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ


FIREMNÍ TIPY
V přednášce na konferenci SOLID Team se Miroslav Záloha ze SUIP zmínil také o nutnosti a významu technické dokumentace při revizích. Přestože jsou běžné argumenty o ztrátě nebo zastarání dokumentace, zdůraznil, že legislativa, vládní nařízení a provozní bezpečnostní předpisy, jasně stanovují povinnost udržování a aktualizace technické dokumentace. Připomněl význam dokumentace pro správné provedení revize. Hlavním bodem bylo, že revizní technik musí nejen ... Více sledujte zde!
Nové kabelové nosné systémy Jupiter, které jsou vyráběny v Koposu Kolín, se vyznačují mnoha přednostmi ve srovnání s předchozím prodávaným typem žlabů, např. embosováním (prolis kolem perforovaných otvorů ve dně) pro zvýšení tuhosti žlabů ...
První hromosvodní centrum v České republice bylo před třemi léty otevřeno v odborném učilišti v Chomutově. Minulý týden se objevilo na zcela nové adrese. Vše v souvislosti s narozeninami LUMA Plus a rekonstrukcí jejich sídla ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933