Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • ... omílaný dotaz, zda lze k pevnému zásuvkovému obvodu připojit pevný světelný obvod. Okolnosti, které vedou k zamýšlenému připojení jsou také stejné. Nemožnost vytvoření nového světelného okruhu a stávající světelné okruhy na hranici maximálního ...
  • ... experimenty s cílem najít bezpečný způsob usmrcení zvířat elektrickým proudem, což vedlo k sérii pokusů na různých zvířatech ve své laboratoři. Po několika neúspěšných pokusech s různými napětími a sestavami elektrod nakonec Edison našel funkční ...

LAPP: Tisková konference Obnovitelné zdroje energie


Document Actions
LAPP: Tisková konference Obnovitelné zdroje energie
Společnost Lapp Group pořádá každoročně tiskovou konferenci. Letošním tématem se staly obnovitelné zdroje energie, do jejichž technických řešení se společnost Lapp zapojuje svými výrobky. Více informací zde ...
Komerční sdělení, ze dne: 14.09.2009


Ve dnech 2. - 3. července 2009 proběhla v německém Swarzenfeldu tradiční tisková konference, kterou pořádá mateřská společnost U.I.Lapp každým rokem.

Přednášky členů vedení, odborníků společnosti Lapp a externích odborníků se vztahovaly především k tématu obnovitelných energií celkově, s důrazem na solární energii, energii z větrných elektráren a bioplynu ve vztahu ke speciálním produktům a konkrétním úspěchům v této oblasti skupiny Lapp.

Všechny hosty uvítal člen rodiny Lapp – Siegbert Lapp, který zodpovídá za technický rozvoj a výrobu skupiny. Krátce po té předal slovo Dr. Ludgerovi Eltropovi z Ústavu pro energetické hospodářství a racionální využívání energií Univerzity Stuttgart, který všem přiblížil aktuální situaci a vývoj oboru obnovitelné energie, nejenom v Německu, ale i celosvětově.


Siegbert Lapp

Pozvání přijali a velmi zajímavou přednáškou se představili Alfons Nirrengarten a Josef Bleyer z oddělení elektra společnosti Schmack Biogas AG, ve které se nachází největší zařízení na výrobu bioplynu v Evropě. Aby nezůstalo pouze u teorie, vydali se všichni účastníci k návštěvě tohoto výrobního závodu, kde mohli vidět nejenom zapojení produktů Lapp v praxi, ale především shlédnout netradiční výrobu energie formou bioplynu.

Následující den opět zahájil Siegbert Lapp, tentokrát na téma výzkum a vývoj v LAPP GROUP, plánech pro vývoj v této oblasti a představení největších posledních úspěchů v podobě RFID technologie, či spolupráce s firmou Mercedes. Následující prezentace expertů z Lapp Group pak představili konkrétní produkty a jejich výhody pro fotovoltaiku a větrné elektrárny. Celou konferenci uzavřel Armin Hess, jednatel U.I.Lapp, celosvětovými úspěšnými příklady použití produktů společnosti Lapp v praxi.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933