Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

LAPP KABEL: Lapp Kabel zve ke svému stánku na MSV 2014


Document Actions
LAPP KABEL: Lapp Kabel zve ke svému stánku na MSV 2014
Společnost Lapp Kabel zve své příznivce ke svému stánku na 56. Mezinárodním Strojírenském Veletrhu v Brně. Stánek společnosti bude stát od 29. září do 3. října 2014 na ploše mezi pavilony Z, P a F. Pro návštěvníky je přichystána netradiční prezentace širokého sortimentu produktů a služeb Lapp Group. Budou si moci poslechnout produkty společnosti od kapely Rolling Stones Revival. Více informací se dozvíte v tomto článku.
Komerční sdělení, ze dne: 27.09.2014


Pro své obchodní přátele si společnost Lapp Kabel přichystala na letošní Mezinárodní strojírenský veletrh netradiční prezentaci svých produktů. Zazpívají je interpreti skupiny Rolling Stones Revival. Koncert si návštěvníci mohou poslechnout u venkovního stánku společnosti mezi pavilony Z, P a F.


Pro větší náhled kliknout!

K doprovodnému programu veletrhu patří také odborný seminář Údržba elektrických strojních zařízení, jehož součástí je i přednáška společnosti Lapp Kabel na téma Technika pohonů, servo aplikace, kterou pronese Bohumír Haleš. Posluchači na ní uslyší základní informace k servo smyčce, rozdělení servokabelů Lapp, servokonfekci i novinkám a trendům.

Navštívíte stánek Lapp Kabel na MSV? Diskutujte s námi v níže uvedené diskusi.
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933