Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

LAPP KABEL: Spojení rockové hudby a portfolia Lapp Kabel na MSV 2014


Document Actions
LAPP KABEL: Spojení rockové hudby a portfolia Lapp Kabel na MSV 2014
Lapp Kabel vsadil na letošních MSV v Brně na spojení kvalitní rockové hudby a svých produktů. O spojitosti skupiny Rolling Stones a společnosti Lapp Kabel a o dalších zajímavostech jsme hovořili se zástupci firmy Pavlou Polkovou a Bohumírem Halešem. Proč si firma vybrala právě kapelu Rolling Stones? Co má nového v produktovém portfoliu a kdy představí další inovace? A co mají na starosti nové tváře Lapp Kabelu Petr Čevela a René Sedlák? To se dozvíte v tomto článku.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 30.10.2014


Lapp Kabel představil na MSV 2014 novinky na poli servokabelů - 2 nové produktové řady 7DSL a 796 CP, novinky v oblasti ethernetu a nové kabelové vývodky pro náročnější mechanické a průmyslové aplikace. Návštěvníkům veletrhu k tomu nabídl i zajímavý kulturní zážitek.



O společnosti Lapp Kabel
Společnost Lapp Kabel vyrábí kabely a vodiče pro řadu oborů a trhů: výroba strojů a zařízení, automobilový průmysl, MaR technologie, elektrické a instalační inženýrství, elektronické zpracování dat a další. Založena byla v roce 1957 a v České republice působí od roku 1993.

POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního katalogu produktů Lapp Kabel

NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933