Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: LAPP KABEL: Lapp Kabel zve ke svému stánku na MSV 2014 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.09.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

LAPP KABEL: Lapp Kabel zve ke svému stánku na MSV 2014


LAPP KABEL: Lapp Kabel zve ke svému stánku na MSV 2014
Společnost Lapp Kabel zve své příznivce ke svému stánku na 56. Mezinárodním Strojírenském Veletrhu v Brně. Stánek společnosti bude stát od 29. září do 3. října 2014 na ploše mezi pavilony Z, P a F. Pro návštěvníky je přichystána netradiční prezentace širokého sortimentu produktů a služeb Lapp Group. Budou si moci poslechnout produkty společnosti od kapely Rolling Stones Revival. Více informací se dozvíte v tomto článku.
Komerční sdělení, ze dne: 27.09.2014



Pro své obchodní přátele si společnost Lapp Kabel přichystala na letošní Mezinárodní strojírenský veletrh netradiční prezentaci svých produktů. Zazpívají je interpreti skupiny Rolling Stones Revival. Koncert si návštěvníci mohou poslechnout u venkovního stánku společnosti mezi pavilony Z, P a F.


Pro větší náhled kliknout!

K doprovodnému programu veletrhu patří také odborný seminář Údržba elektrických strojních zařízení, jehož součástí je i přednáška společnosti Lapp Kabel na téma Technika pohonů, servo aplikace, kterou pronese Bohumír Haleš. Posluchači na ní uslyší základní informace k servo smyčce, rozdělení servokabelů Lapp, servokonfekci i novinkám a trendům.

Navštívíte stánek Lapp Kabel na MSV? Diskutujte s námi v níže uvedené diskusi.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
LAPP Czech Republic s.r.o. - Bartošova 315, Otrokovice - 573 501 011 - info@lappgroup.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.