Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Evropská unie umožňuje firmám a OSVČ poskytovat služby po celé EU, aby se snížila byrokracie a zlepšila spolupráce mezi zeměmi. V Česku platí zákony, které toto upravují. Firmy mohou posílat zaměstnance na zakázky do jiných zemí a podnikatelé mohou ...
  • Konference plná informací o kybernetické bezpečnosti, bezpečnosti datových sítí, monitoringu, výstavbě sítí, legislativě a třeba i souvislostí s ai. Zajímat to nebude jen majitele firem ale hlavně techniky, kteří bezpečnost realizují. A co ti, co řeší ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Tiskové zprávy

PECO - mikroodporové svařování

  • 10.09.2004
PECO - mikroodporové svařování
Svařování má v porovnání s pájením a lepením mnoho výhod. Je vhodné pro vodivé spojení železných i neželezných kovů. Mikroodporové svařování má široké uplatnění v elektrotechnice, jemné mechanice, automobilovém průmyslu… Příklady aplikací je možné vidět na....

Přihlášky na Amper 2005 rozeslány

  • 31.08.2004
Přihlášky na Amper 2005 rozeslány
Stejně jako každý rok s končícím létem a obdobím dovolených dostává každá firma, která působí na trhu elektrotechniky, elektroniky přihlášku na veletrh Amper.

Interview s Lapp pro slovenské Hospodářské noviny

  • 13.08.2004
Interview s Lapp pro slovenské Hospodářské noviny
Začátkem tohoto roku poskytl šéf české pobočky Lapp rozhovor slovenským Hospodářským novinám. O čem hovořil slovenský redaktor s Alešem Vaicenbacherem?

Srdcem našeho návrhu je bezpečnost

  • 7.01.2004
Srdcem našeho návrhu je bezpečnost
Nikdy jsme nechtěli následovat kroky výrobců šroubových svorek a to již od dob vzniku roku 1951. Chtěli jsme vyvinout něco lepšího a to se nám podařilo - díky pružinové spojovací technologii. Vše začalo výrobou....

Kopos Kolín investuje na Ukrajině

  • 1.12.2003
Kopos Kolín investuje na Ukrajině
Kolínská akciová společnost Kopos, jeden z největších tuzemských výrobců elektroinstalačního materiálu, příští rok zahájí výrobu v novém závodě v ukrajinském městě Kyjev. Závod, který vyrostl na zelené louce je už stavebně dokončen a nyní jej čeká vybavení výrobními technologiemi.

Liberecký ElektroFest udržuje pozici!

  • 30.11.2003
Liberecký ElektroFest udržuje pozici!
Poslední elektroveletrh v tomto roce se blíží. Největší elektrotechnická událost v severních Čechách udělá tečku za letošními prezentacemi. Centrum Babylon, Liberec 3.-4.12.2003. Co vše najdete letos?

Kopos do švýcarského CERNu

  • 24.11.2003
Kopos do švýcarského CERNu
Stínící materiál-tvarovky NEUTROSTOP jsou předmětem obsáhlé dodávky do Švýcarska. Pokud to nevíte, jejich výrobcem je český Kopos Kolín. Přečtěte si základní údaje o tomto zboží.

Elektro veletrh v Plzni větší než loni!

  • 4.11.2003
Elektro veletrh v Plzni větší než loni!
Po dvou jarních akcích v Olomouci a Pardubicích se projekt sítě veletrhů elektrotechniky, elektroniky a energetiky stěhuje do západních Čech. Přímo v centru Plzně se letos již poosmé uskuteční ve dnech 11.-12. listopadu veletrh ELEKTROFEST PLZEŇ.

Na novém veletrhu ELEKTRO se představí také ABB

  • 24.10.2003
Na novém veletrhu ELEKTRO se představí také ABB
Účast na premiérovém veletrhu ELEKTRO v Brně potvrdila mimo jiné i společnost ABB s.r.o., organizační jednotka Elektro – Praga z Jablonce nad Nisou.

LAPPkabel lexikon kabelů a konfekce

  • 22.10.2003
LAPPkabel lexikon kabelů a konfekce
Maxikatalog kabelů a s tím souvisejícího materiálu. Proč maxikatalog? Co vše může být v takovém maxivydání za sortiment? Inu zřejmě se výrobci nepodařilo své portfólio vměstnat do ničeho menšího....

Plzeň ELEKTROFEST 2003

  • 26.09.2003
Plzeň ELEKTROFEST 2003
Tradiční podzimní elektro akce v Plzni letos prodělá několik výrazných změn, od kterých si pořadatelé slibují všeobecné zkvalitnění projektu.

BVV: Veletrhy Brno přejí technice

  • 19.08.2003
BVV: Veletrhy Brno přejí technice
V jubilejním roce své existence, kdy oslaví 75. výročí založení, bude výstaviště v Brně – Pisárkách hostit deset veletrhů s technickým zaměřením. Co se chystá pro elektrotechniky?

Novinky na 45. MSV v Brně

  • 7.08.2003
Novinky na 45. MSV v Brně
Brněnský Mezinárodní strojírenský veletrh začíná už za necelé dva měsíce. Pro uvádění novinek na trh je specializovaný veletrh ideální příležitostí, proto někteří z vystavovatelů předem informují o tom, co zajímavého na jejich stáncích návštěvníky čeká. Výběr z avizovaných novinek jsme pro Vás připravili již dnes.

Stáhněte si zpravodaj 03/1 Elektro Bečov

  • 5.05.2003
Stáhněte si zpravodaj 03/1 Elektro Bečov
Český výrobce řadových svorek začal vydávat svůj informační bulletin ve formátu pdf! Co se dozvíte v tomto bečovském firemním zpravodaji? Můžete si jej samozřejmě bezplatně stáhnout zde!

VIET 2003

  • 7.02.2003
VIET 2003
Mezinárodní odborný veletrh elektrotechniky, elektroniky, osvětlení, automatizace a přívodní techniky, od 30. září do 3. října 2003 na vídeňském výstavišti.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933