Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Pomůcky, Software

LAPP: knihovna komponent do EPLAN

  • 21.10.2005
LAPP: knihovna komponent do EPLAN
LAPP GROUP je přední výrobce a dodavatel kabelů, vodičů, konektorů a kabelového příslušenství, dává k dispozici rozsáhlou knihovnu informací pro projektování a konstrukci v elektrotechnice. K čemu je? Jaké výhody přináší? Kde si ji opatřit? Na vše odpovídá tento článek ....

SOFTWARE: Stroje XP

  • 11.10.2005
SOFTWARE: Stroje XP
Revize strojů jsou specifickou záležitostí. Od spotřebičů se liší složitostí, rozsahem a rozdílu rozsahu měření, prohlídek a zkoušek doslova stroj od stroje. Také technická specifikace je velmi rozdílná mezi jednotlivými typy strojů a proto nelze navrhnout univerzální formulář, který by se hodil ke každému zařízení.

CELEKTRO ušetří opravdu hodně!

  • 18.05.2005
CELEKTRO ušetří opravdu hodně!
Každý, kdo potřebuje ušetřit hodiny a dny, které ztrácí rozpočtováním, bude s programem CELEKTRO určitě spokojen. Seznamte se s tímto nástrojem zde ......

Nechci být vězněm

  • 2.12.2004
Nechci být vězněm
I když nechceme, někdy jsme. Jak vidím zálohování já? A jak se dnes vyznat v různých formátech? A pak nemáme mít chaos v operačních systémech. Co nosit v kapse za počítač? A nakonec co jsem napsal nového pro revizáky?

OBIS 4SQL, živnost pod kontrolou (3.)

  • 19.10.2004
OBIS 4SQL, živnost pod kontrolou (3.)
Pro ty, kteří berou svou živnost vážně, jsme udělali krátký rozhovor s protagonisty informačního systému, který odhalí často skrytá čísla. O čem je nová verze systému OBIS 4SQL čtěte zde....

Vnější vlivy PROFI (první seznámení, instalace)

  • 11.10.2004
Vnější vlivy PROFI (první seznámení, instalace)
Vnější vlivy XP je pro profesionály v oboru určování vnějších vlivů a navíc se zaměřením na energetiku a prostředí s nebezpečím požáru a výbuchu.

Živnost pod kontrolou (2.)

  • 11.10.2004
Živnost pod kontrolou (2.)
Ve své firmě také hledáte, jak vše seskupit na taková místa, aby příště se neztrácel čas opětovným vyhledáváním. Potřebujeme mít v tom chaosu systém!

Živnost pod kontrolou (1.)

  • 10.10.2004
Živnost pod kontrolou (1.)
Každá "jednomužná firma", která překročí v podnikání "svůj stín" brzy pocítí potřebu všechny své činnosti řídit tak, aby optimalizovala své náklady k zajištění vyšších zisků. Je opravdu pošetilé se domnívat, že to zvládne, byť dobrý manažer, sám!

Levné Elektrovýpočty 4.1

  • 7.11.2003
Levné Elektrovýpočty 4.1
David Klimša přináší další levnou pomůcku! Jakou hodnotu pojistky použít při jištění kabelu? Jak velký bude úbytek napětí na konkrétním vedení? Jaká je maximální impedanční smyčka? Tyto otázky řeší klimšův software opravdu jednoduše......

Jednoduché kreslení elektrotechnických schémat.

  • 20.10.2003
Jednoduché kreslení elektrotechnických schémat.
Potřebujete dodat ke své zakázce schéma? Jste pouze řemeslník a CAD je příliš finančně náročný? Zkuste tento software u kterého je vysoký poměr cena/výkon. Tato finančně přístupná pomůcka se již těší velké oblibě!

Jak a proč vznikl Elvos?

  • 24.02.2003
Jak a proč vznikl Elvos?
Kdo by neznal brněnské Elvo, český elektroinstalační gigant, který se postupně rozpíná po České republice. Domnívá se snad Rudolf Vodička, že začnou montážníci nakupovat přes internetový obchod? Zeptali jsme se Petra Vlašánka, (člověka pověřeného realizací tohoto projektu) na zásadní fakta.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933