Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

LAPP: knihovna komponent do EPLAN


Document Actions
LAPP: knihovna komponent do EPLAN
LAPP GROUP je přední výrobce a dodavatel kabelů, vodičů, konektorů a kabelového příslušenství, dává k dispozici rozsáhlou knihovnu informací pro projektování a konstrukci v elektrotechnice. K čemu je? Jaké výhody přináší? Kde si ji opatřit? Na vše odpovídá tento článek ....
František Omasta, ze dne: 21.10.2005
reklama

EPLAN 5 je software umožňující automatizované zpracování grafických, technických a obchodních informací v elektrotechnickém projektování a konstrukci.

LAPP GROUP je přední výrobce a dodavatel kabelů, vodičů, konektorů a kabelového příslušenství na celém světě s téměř 50-ti letou tradicí. Obchodní značky OLFLEX®, UNITRONIC®, HITRONIC®, SKINTOP®, EPIC® či FLEXIMARK® se staly základními pojmy dnešní elektrotechniky, bez kterých si nelze představit úspěšnost strojírenských, automobilových či stavebních oborů.

Co tedy můžete očekávat od spojení EPLAN a LAPP GROUP?
Používáte-li EPLAN, potřebujete spojit všechny komponenty vašeho projektu kabely.

Odkud je vzít?
Definovat své vlastní kabely podle parametrů z katalogu?

Ne,
stačí použít knihovnu kabelů LAPP GROUP a vše je hotovo.

Jako jediný výrobce kabelů a kabelového příslušenství vám přinášíme ucelenou kompletní knihovnu našich výrobků pro projekční software EPLAN verze 5. Nemusíte se již tedy zatěžovat vlastním definováním kabelů a ztrácet tak váš čas. Věnujte se vlastnímu projektování a použijte kabely a kabelové příslušenství z našich knihoven. Zůstane na vás jen výběr vhodného kabelu či vodiče, ale i s tím vám můžeme pomoci. Stačí zavolat na naši zákaznickou linku.

Co vám mohou poskytnout knihovny produktů LAPP GROUP pro vaše projektování?

  • Artiklová data kabelů a vodičů LAPP GROUP včetně nového barevného značení žil dle DIN VDE 0293-308. Artiklová data obsahují veškeré důležité informace jako katalogové číslo výrobku, popis, hmotnost, počet žil a průřez, atd.

  • Soubor kabelových typů. V souboru kabelových typů je definováno barevné značení žil každého kabelu, stejně jako PE žíla a stínění.

  • Artiklová data průmyslových konektorů EPIC® firmy CONTACT
    (Uvedné ze společností LAPP GROUP).

  • Artiklová data systémových produktů LAPP GROUP (kabelového
    příslušenství).

  • Dokumentace pro import knihoven a popis funkcí výběru kabelů.

Jaké výhody vám knihovny LAPP GROUP přináší?

  • Díky databázi výrobků LAPP GROUP již nemusíte manuálně vytvářet své knihovny standardních kabelů a vodičů.

  • Automatické přiřazení artiklových dat k souboru kabelových typů a současně také k ukončovacímu a kabelovému schématu, stejně tak jako ke kusovníku a objednávkovému listu

  • Optimalizace procesů při projektování

  • Úspora času

  • Plná kompatibilita s programem EPLAN 5

  • Přizpůsobení se vašim požadavkům

  • Jednoduchá a rychlá tvorba objednávek a seznamů materiálů

Znáte ten báječný pocit, když je váš literární bestseller přeložen do českého jazyka a nebo když je váš oblíbený filmový hit zbaven titulků? Konečně si můžete tyto věci, které vám zpříjemňují život, pohodlně naplno vychutnat!

Stejně tak my ze společnosti LAPP GROUP se vždy snažíme přinášet do vašeho pracovního života co nejvíce pohodlí. Důkazem je právě přeložení knihoven produktů LAPP GROUP pro váš CAE software EPLAN do českého jazyka. Zahoďte slovníky a vychutnejte si jedinečné knihovny LAPP GROUP ve svém rodném jazyce!

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ



Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933