Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...

CELEKTRO ušetří opravdu hodně!


Document Actions
CELEKTRO ušetří opravdu hodně!
Každý, kdo potřebuje ušetřit hodiny a dny, které ztrácí rozpočtováním, bude s programem CELEKTRO určitě spokojen. Seznamte se s tímto nástrojem zde ......
Karel Vesecký, ze dne: 18.05.2005

Sestavení nabídkové ceny (rozpočtu) elektromontážní zakázky je práce často nutná, ale zejména nudná. Mohu to říci, strávil jsem nad rozupočty řadu let.

Při vývoji programu CELEKTRO jsem si jako hlavní cíl stanovil maximální zjednodušení a zrychlení práce, minimální náročnost obsluhy a seriozní výsledek. Program se šíří osmý rok, pracuje na něm více než 600 uživatelů, m.j. specialisté velkých firem (Brema, ČKD-DIZ, Metroprojekt, Skanska CZ nebo SUDOP), ale především stovky menších firem nebo podnikatelů , a je zřejmé, že se tyto cíle daří plnit.


Klik pro náhled!

Program se ovládá intuitivně myší nebo klávesnicí. Veškeré ovládání spočívá ve výběru nabídek z účelně a jasně definovaného menu. Vybraná cesta v menu zůstává celá na obrazovce, uživatel má dokonalý přehled, ve které části programu právě je a může se rychle vrátit a odbočit jinam.

Program umožňuje využít veškerá dostupná data. Základem pro seriozní výsledek je přes 500.000 položek materiálu ve firemních cenících, které může uživatel sám aktualizovat nebo i rozšiřovat jejich skladbu. O tato data se opírá tzv. Klíčový výběr (cca 20.000 vybraných položek s vysokou úrovní organizace a důsledným využitím všech odborných vazeb), který vede ke hromadnému výpisu položek po rychlém výběru nebo zadání (nejméně 2položky, často 5 až 15 položek). Zde umí program věci, které nenabízí žádný jiný produkt.


Klik pro náhled!

Vybrané položky je možno všestranně upravit. Výpočetní aparát umožňuje provést velmi rychle všechny myslitelné změny a korekce ceny od úrovně položky až po úroveň celé zakázky. Výsledkem je obchodní cena, případně i nákladová cena a hrubý zisk. Následuje tisk nebo převod do Excelu.

Vývoj programu je průběžný a opírá se o zkušenosti a náměty uživatelů. V obchodní praxi dávám přednost osobnímu jednání se zájemci o program.


Klik pro náhled!

Cena programu
se pohybuje v rozsahu 6.000-12.900 Kč, nejčastěji se prodávají verze v ceně 8.000-9.000 Kč.

Každý, kdo potřebuje ušetřit hodiny a dny, které ztrácí rozpočtováním, bude s programem CELEKTRO určitě spokojen.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Ing. Karel Vesecký
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933