Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • S novými teleskopickými jímači je instalace jednodušší, rychlejší a dostupnější. Jímače, navržené pro snadný transport a snadnou montáž, přinášejí změnu postupů pro montéry všude. S teleskopickými jimači může jedna osoba bez problémů převézt a ...
  • Jak naplno využít schopností programovatelných relé easyE4? Podívejte se jaké možnosti vám dávají nové přístroje. Od různých způsobů vizualizace procesů až po komunikaci s okolním světem. Ovládněte programování relé easyE4 a staňte se expertem v ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Diskuze, Zprávy

Elektrická Spojka 2022 (podrobnosti o konání)

  • 7.03.2022
Elektrická Spojka 2022 (podrobnosti o konání)
Po loňské odmlce se akce s osobní účastí konečně zase rozbíhají a v redakci připravujeme další ročník elektrikářské akce pod názvem Elektrická Spojka, letos již devátý ročník. Zvaní jsou všichni příznivci tohoto oboru i portálu elektrika, odborníci samotní i celé rodiny. Kdy a kde se bude letošní ročník konat? Co bude jeho náplní? Podrobnosti i s přihláškou najdete v článku!

Zázračná rozbočka Hypernovy (2.)

  • 2.03.2004
Zázračná rozbočka Hypernovy (2.)
Nákup zázračné zásuvky v Hypernově. Setkání se zájemcem o rozbočku. Ochota personálu. Příslušné doklady k výrobku. Zjištění nemožnosti rozbočku otevřít.

Zázračná rozbočka Hypernovy (4.)

  • 2.03.2004
Zázračná rozbočka Hypernovy (4.)
Zázračná rozbočka uvnitř. Podívejte se jak jsme se dostali dovnitř a co jsme objevili. Skutečnost, že je vlastně rozbočka vzhůru nohama není v rozporu s našimi předpisy!

Zázračná rozbočka Hypernovy (3.)

  • 2.03.2004
Zázračná rozbočka Hypernovy (3.)
Pohled do Obchodního zákoníku. Nekalá soutěž, klamavá reklama, klamavé označení zboží a služeb. Jak to tedy je s tou klamavou reklamou? Lhát nesmíme, ale někteří patrně ano.

Zázračná rozbočka Hypernovy (1.)

  • 24.02.2004
Zázračná rozbočka Hypernovy (1.)
Nakupujte hypervýhodně.... takový slogan určitě mnozí známe. Autor zapomíná ovšem dodat, že nakupovat hypervýhodně hyperpřístroje!
FIREMNÍ TIPY
Pohyblivá napájecí jednotka HoverCube VH od OBO. V dílenských prostorách tam, kde se na pracovní ploše objevují různá zařízení, různých rozměrů, se pevně instalovanými zásuvkami prakticky, jejich počtem a blízkostí nikdy nezavděčíme. Jinak je tomu u pohyblivých přívodních boxů. Ty se přiblíží na potřebnou vzdálenost a stejně tak rychle uklidí do bezpečné vzdálenosti. A parametry? Krytí IP20, rozměry ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933